Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiii lui Donald Trump au pus tunurile pe Michael Cohen, după acuzațiile grave din Congres: 'Distracţie plăcută la închisoare!'

The Australian
Michael Cohen,

Republicani din cadrul Comisiei de control şi reformă a Cameri Reprezentanţilor l-au catalogat pe fostul avocat personal al preşedintelui Donald Trump, Michael Cohen, pe care îl audiau miercuri, drept un mincinos, relatează The Associated Press.

Reprezentantul Paul Gosar din Arizona şi alţi republicani apreciază că Michael Cohen nu este o persoană în care să se aibă încredere în privinţa a ceea ce acesta spune despre Donald Trump, pentru că a pledat vinovat de minţirea Congresului.

Citește și: Reacția PSD cu privire la victoria lui Kovesi. Ce s-a spus

Gosar a afişat mesajul ”mincinos, mincinos, pantaloni în flăcări” şi l-a catalogat pe Cohen drept un ”mincinos patologic”.

Democraţii le-au replicat, scrie news.ro.

Reprezentantul Stephen Lynch din Massachusetts, i-a spus lui Cohen că republicanilor ”nu le este frică de faptul că minţiţi. Cred că le este teamă că spuneţi adevărul”.

Citește și: Gigi Becali reacționează! Ce are de spus după acuzațiile de ultraj

Cohen a concentrat atenţia asupra preşedintelui, subliniind că minciuna a devenit ”norma” în serviciul lui Trump.

Pe de altă parte, fii mai mari ai preşedintelui american ridiculizeză, în mesaje postate pe Twitter, audierea lui Michael Cohen, despre care afirmă că este un fost angajat nemulţumit care încearcă să se salveze.

Citește și: Reacția lui Ilie Năstase la aflarea deciziei Judecătoriei Sectorului 1. Ce a avut de spus fostul tenismen

Mărturia lui Cohen în Congres seamănă cu ”o scrisoare de ruptură” apreciază Donald Trump Jr. pe Twitter, apreciind că este ”amuzant cum se schimbă lucrurile, atunci când încerci să-ţi salvezi pielea”.

Atât Trump Jr., cât şi Eric Trump apreciază că fostul om de încredere al lui Trump se răzbună pe preşedinte după ce a fost respins într-un post la Casa Albă.

Citește și: Dezvăluiri șocante! Cine i-a oferit votul de aur Laurei Codruța Kovesi

Eric Trump afirmă, într-un mesaj postat pe Twitter, că Michael Cohen ”făcea lobby pe lângă toată lumea” să fie secretar general şi apreciază că aceasta a fost ”cea mai mare glumă din campanie”.Cohen a declarat în cursul audierii că nu l-a interesat vreodată o asemenea funcţie.

Eric Trump l-a atacat totodată pe Cohen pe tema pedepsei pe care urmează să o ispăşească şi a postat un videoclip al Partidului Republican despre Cohen, intitulat ”Distracţie plăcută la închisoare!”.

Citește și: Reacția PSD cu privire la victoria lui Kovesi. Ce s-a spus .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.