Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea, despre Iohannis și Orban: 'Este practic un îndemn intolerabil de la cel mai înalt nivel pentru nerespectarea legilor statului și a regulilor democratice'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Președintele Klaus Iohannis și Ludovic Orban instigă la dezordine constituțională, afirmă prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea. Ea spune că șeful statului și premierul „încearcă cu disperare să provoace un scandal politic pentru a deturna atenția publică de la problemele deosebit de grave”.

„Klaus Iohannis și Ludovic Orban încearcă cu disperare să provoace un scandal politic pentru a deturna atenția publică de la problemele deosebit de grave cu care se confruntă cetățenii, din cauza incompetenței guvernului PNL. Eșec total în gestionarea pandemiei! Spitalele sunt sufocate, anul școlar e compromis, salariații riscă să-și piardă locurile de muncă, inflația crește, iar economia se prăbușește. Acestea sunt lucrurile grave de la care încearcă ei să abată atenția, pentru că ei sunt vinovați”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

Ea îi acuză pe Iohannis și Orban că „instigă la dezordine constituțională și nerespectarea legii spunând că nu vor respecta decizia CCR dacă va aproba a doua oară majorarea pensiilor cu 40%”.

„Este practic un îndemn intolerabil de la cel mai înalt nivel pentru nerespectarea legilor statului și a regulilor democratice. Argumentul că nu sunt bani este argumentul prostului care nu știe să guverneze. Rolul unui Guvern e să stimuleze economia pentru a produce prosperitate cetățenilor”, conchide liderul social-democrat.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.