Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu anunță discuții decisive privind situația Capitalei: 'Vă spun că acolo unde nu se respectă legea voi fi intransigent'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Citu

Premierul Florin Cîțu a anunțat, luni, că va avea mai multe discuții privind situația epidemiologică din România, precizând că există o minoritate care nu respectă legea. „Vă spun că acolo unde nu se respectă legea voi fi intransigent”, a spus premierul, care așteaptă soluții de la autoritățile locale pentru evitarea carantinei.

„Am decis ca astăzi, la ora 13.00, să am o întâlnire cu primarul general și cu primarii de sectoare să discutăm situația din București. La ora 16.00, o să am o discuție cu toți prefecții, iar mâine o să am discuții cu Asociația Consiliilor Județene și cu Asociația Municipiilor din România. Este momentul ca soluțiile să vină de la autorităților locale. (...) Vorbim de o minoritate, că nu toate restaurantele și nu toate cluburile nu respectă regulile, sunt doar câteva. Vă spun că acolo unde nu se respectă legea voi fi intransigent. Nimeni nu este mai presus de lege. (...) Nu am o problemă cu protestele. Sunt liberal și protestele sunt ok. Sunt oameni care mă înjură și vor să protesteze. Foarte bine! Dar să o facă respectând legea. Să poarte mască! E tot ceea ce le cer”, a spus Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.