Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman explică de ce USR-PLUS nu a votat bugetul Capitalei: 'Viceprimarul lui Vlad Voiculescu nu a primit un control total asupra spitalelor'

Facebook
Florin Roman

Gestul consilierilor USR PLUS de a nu vota bugetul Capitalei arată iresponsabilitate, afirmă deputatul PNL Florin Roman: „La mijloc nu stau grijile față de investiții, ci doar supărarea că viceprimarului lui Vlad Voiculescu nu a primit un control total asupra spitalelor”, relatează Mediafax.

„M-am abținut de la postări politice în săptămâna Mare, sperând că împreună, vom fi cu toții mai buni și mai smeriți. Gestul colegilor de la USR-Plus de a nu vota bugetul propus de primarul general Nicușor Dan, după săptămâni îndelungate de discuții și dezbateri, arată iresponsabilitate și lipsa de respect față de bucureșteni”, transmite deputatul PNL Florin Roman.

El îi acuză pe consilierii USR PLUS că nu au votat bugetul pentru că viceprimarul din partea USR PLUS „nu a primit ce își dorea, un control total asupra spitalelor”.

„Nu, la mijloc nu stau grijile față de investiții sau de incapacitatea de plata a primăriei Capitalei, ci doar supărarea că vicele domnului Vlad Voiculescu nu a primit ce își dorea, un control total asupra spitalelor! Se pare că scandalul din guvern provocat de dl Voiculescu este acum exportat la primăria București. Cine are de câștigat din tot acest joc politic plin de interese! Unul singur: PSD”, conchide Florin Roman.

Citește și: Gabriela Firea, după ce bugetul nu a fost votat: 'Unde sunt promisiunile fantastice din campanie?'

Bugetul Capitalei a fost respins, miercuri, cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri.

Citește și: Nicușor Dan revine cu precizări, după ce bugetul a fost respins: 'USR-PLUS să nu arunce Primăria Capitalei în incapacitate de plată' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.