Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - REVOLTĂTOR: bucăți din carne de porc aruncate pe centura Alexandriei, în județul Teleorman, aflat în plin FOCAR de pestă porcină

Facebook Muntenia-News
Carne de porc pe Centura Alexandriei

Bucăți întregi de carne de porc și ambalaje de produse lactate au fost fotografiate, luni, de șoferi, pe șoseaua de centură a orașului Alexandria. Autoritățile nu au niciun punct de vedere oficial referitor la această situație, deși în județul Teleorman au fost confirmate focare de pestă porcină, informează Mediafax.

Mai multe bucăți mari de carne de porc, dar și multe alte resturi s-au putut observa luni, la intersecția Drumului European 70 cu Centura Alexandriei. Șoferii s-au arătat extrem de mirați de eveniment, însă asta nu i-a determinat să facă vreo sesizare la Poliție.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu dă cărțile pe față: De ce nu a vrut-o, de fapt, Klaus Iohannis ministru la Transporturi

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că nu a primit nicio sesizare referitoare la această situație.

Nici Direcția Sanitar Veterinară Teleorman, care ar fi trebuit să testeze carnea de porc aruncată direct pe șosea, nu a avut vreun punct de vedere, iar reprezentanții instituției nu au răspuns la telefon.

În județul Teleorman au fost confirmate mai multe focare de pestă porcină africană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.