Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franzela, cât e franzela?! (Opinie)

citu boc

Astăzi, premierul României domnul Florin-Vasile Cîțu a fost întrebat cât costă o franzelă și a oferit un răspuns pe măsura așteptărilor românilor:

„Nu mănânc pâine, mulțumesc!”

Eh... cam așa cred și românii când sunt întrebați ce părere au despre dumneavoastră, domnule premier:

„Nu, merci!”

Dacă vă puneți întrebarea de ce spun românii asta (deși sigur nu faceți asta, pentru că nu e cool, gen...), aflați că sunteți prea „cool” pentru ăia care stau la coadă la franzelă.

Între Victoriei și Primăverii nu prea vezi prețul la franzelă și nu ar fi nici cool să mănânci franzelă... aia e pentru cei care nu își numără caloriile și care se gândesc de două ori înainte să cumpere ceva.

Complicată țară, cu obiceiuri destul de nesănătoase pentru nasul cuiva care pe cool, gen... vrea să vadă o Românie doar cu momente de #BigTime!

Dar #BigTime-ul îți cam trezește repulsie când stai după franzelă, când salariul nu îți ajunge de o noapte dormită în parcare la Mamaia și când ești obligat să trăiești zi de zi realitatea cruntă a unui #BadTime, a unui #ReallyTerribleTime.

E bine și cu #EchipaCâștigătoare, românii simt că sunt în echipa asta, ei se plimbă, trăiesc, simt, iubesc... toate pe #BigTime.

Dacă nu „ne-am râde... ne-am plânge”, gen.

Neuronii sunt cam amorțiți de prea mult cooleanu, iar în timp ce purisanii de suflu nou verifică ce se mai pune pe Insta și Facebook..., românașii pe sărăcie se scobesc prin buzunare de una, de alta.

Când trăiești în România și ai senzația că inspiri aer de Monte Carlo înseamnă că ai pierdut contactul cu realitatea și că trebuie să îți tragi două palme sau să pleci acasă.

Nu știu cum poți reprezenta viitorul când tu habar nu ai de prezent.

Noapte bună!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.