Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Mutu: Să îi fie rușine Gabrielei Firea! Ce a făcut în trei ani de mandat?

mutu

Primarul Sectorului 6 din București, Gabriel Mutu, a declarat, joi, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că primarului general Gabriela Firea ar trebui să îi fie rușine că nu i-a dat cuvântul în ședința CGMB și că l-a acuzat în lipsă că a venit pus pe bătaie. Edilul a menționat că i-a cerut în repetate rânduri lui Firea să „apese accelerația” pentru finalizarea proiectelor din Sectorul 6. Potrivit acestuia, primarul Capitalei a ales să nu mai fie în echipa PSD.

„Înainte de a se lansa în acuzații de acest fel, aș vrea ca dna Firea să își aducă aminte ce s-a întâmplat în toată această perioadă de când a fost pusă în scaunul de Primar General și să spună de câte ori i-am solicitat să apese pe accelerație în legătură cu proiectele din Sectorul 6, ca proiectul de la Prelungirea Ghencea să fie dus la bun sfârșit, de câte i-am cerut să finalizeze podul și penetrația în A1, Podul Ciurel.

Dna Firea ar trebui să se gândească și la cele 200 de blocuri pentru care i-am dat autorizație de construire să se apuce de ele. Dacă dumneaei crede că se apucă de blocurile astea în ultimele două-trei luni de mandat și speră că prin gestul acesta va câștiga electorat, se înșală amarnic, cetățenii din Sectorul 6 știu foarte bine cine a făcut investițiile pentru că am avut eu grijă să îi anunț și să îi informez corect.

Este trist. Dna Firea nu a fost în stare să ne ofere 100.000 de euro să cumpărăm două angiografe la centrul medical Sf.Nectarie pe care l-a inaugurat alături de mine.

Cabinetele medicale din școli - ce a făcut cu ele? Echilibrarea burselor pentru copii, ce a făcut cu ele? Ce a făcut cu reabilitatea blocurilor? Nu a făcut nimic. RADET-ul, uitați ce se întâmplă. Cu Apa Nova la fel.

Să vorbească despre proiectele pe care le-a implementat în Sectorul 6, cu subiect și predicat, să spună care sunt, avem aproape 3 ani de zile de mandat a primarului general. Uitați, nu vreau să spună zece proiecte, să spună trei”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Gabriel Mutu a menționat că este deranjat de faptul că Firea nu a luat atitudine atunci când și el și familia sa au fost înjurați.

„Eu nu pot să tac când sunt jignit, eu nu pot să mă ascund când cineva îmi înjură familia, copilul și pe mine personal. Bineînțeles că dna Firea vede doar partea pe care vrea să o vadă, dar eu i-aș transmite dnei Firea să fie obiectivă și atunci când știe de mesaje jignitoare la adresa mea, la adresa colegilor din partid, știe de ele și nu ia atitudine, asta spune foarte multe, înseamnă că te complaci în astfel de situații. Nu de la cetățeni, mesaje promovate de unii colegi de partid, consilieri generali, la adresa mea, la adresa secretarului general al partidului, chiar și la adresa președintelui partidului. Este trist”, a declarat primarul.

Edilul Sectorului 6 a precizat că nu i s-a dat posibilitatea să-și expună punctul de vedere în ședința CGMB.

„Din politețe ar fi trebuit să-mi dea dreptul la replică acolo, în sala de Consiliu, când s-a pus pe fotoliu și a spus ce a spus. Este profund în neregulă cu genul acesta de abordare pe care îl are. Să îi fie rușine că nu mi-a dat cuvântul când mi-a pronunțat numele (...) Nu poate să vină dna Firea să spună că eu am venit acolo pus pe bătaie. Nu îi este rușine? Dar dna Firea cum s-ar simți în momentul în care familia, copiii, îi sunt jigniți într-un mod în care doar pe stradă mai auzi așa ceva, nici măcar pe stradă, doar în anumite cercuri. Asta e normalitatea pe care o vrea dna Firea?”, a indicat acesta.

Gabriel Mutu a mai declarat că Gabriela Firea a ales să nu mai fie în echipa PSD.

„Dna primar general a ales să facă parte din altă echipă, nu știu din care echipă. În rest, primarii sectoarelor suntem în echipă. Ședința care a avut loc aseară, la Comitetul Executiv PSD București că toți primarii de sectoare sunt în aceeași echipă. Nu știu ce ar trebui să facem noi. Dna Firea a ales să fie în altă echipă”, a conchis acesta.

Citește mai multe pe aceeași temă:

ALERTĂ - Mazilirea lui Bădulescu a fost blocată în ședința CGMB

Aurelian Bădulescu, noi detalii despre bătaia cu Gabriel Mutu - A aruncat cu o sticlă plină cu apă, lovindu-mă în zona feței. M-am apărat

Bătaie la Primăria Capitalei - Un consilier PSD, dezvăluiri incendiare din culise

Gabriela Firea, membrilor CGMB: Nu este suspect că doar în București explodează bombe în ultima perioadă?

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.