Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea îl face comunist pe Florin Cîțu: 'Mai are, probabil, de angajat chelnerițe la Ape și foste miss la spitale'

Facebook
Gabriela Firea

Gabriela Firea, parlamentar PSD, îi acuză pe liberali că vor să politizeze funcțiile din statul român prin diverse modalități. Ea dă exemplul angajatei de la Apele Române sau votul pe deblocarea angajărilor la stat.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

„Premierul Florin Cîțu mai are, probabil, de angajat chelnerițe la Ape și foste miss la spitale, altfel nu se explică de ce vrea să scape de înalții funcționari publici care sunt secretari generali și directori în instituțiile de stat.

Tocmai că posturile de înalți funcționari au fost depolitizate pentru a profesionaliza aparatul de stat, iar Cîțu vrea să revină la numirea de politruci fără experiență în domeniu!

Sau, precum comuniștii, vrea să aplice politica rotației de cadre, azi ești jurist, mâine economist, poimâine paznic! Dar care ar fi logica, în loc să ai oameni specializați pe un anumit domeniu, de ce să ai oameni care să știe puțin, adică nimic, din toate domeniile!?

Și în vreme ce amenință cu tăieri de venituri și disponibilizări, liberalii au votat în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților deblocarea angajărilor la stat! S-a lăudat cu asta chiar fostul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, acum deputat.

O altă dovadă că liberalii vor, de fapt, să își angajeze politrucii de la partid și să dea afară funcționarii apolitici și specializați! Adică exact ca în cazul chelneriței de la Ape!”, a spus Firea pe pagina ei de Facebook.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.