Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, în vizită la beneficiarele programului 'Masa caldă la domiciliu'

Facebook
gabriela firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vizitat trei dintre beneficiarele programului “Masă caldă la domiciliu”, program derulat de Primăria București prin Direcția Generală de Asistență Socială. Programul se adresează persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, celor cu dizabilități și familiilor monoparentale, și este valabil pe toată perioada instituirii stării de urgenţă.

Citește și: MAI vrea modificarea Codului Rutier: 'Permisele reținute de Poliția Rutieră nu vor mai fi predate personal de către șoferi'

„Masă caldă la domiciliu

#solidaritate #AsistentaSociala #AlaturiDeCeiSinguri

Am vizitat trei dintre beneficiarele programului “Masă caldă la domiciliu”, program derulat de Primăria Capitalei prin Direcția Generală de Asistență Socială.

Senioarele noastre au depășit 90 de ani și își duc cu greu bătrânețea în singurătate. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor și a le proteja, colegii mei de la DGASMB, împreună cu voluntari sufletiști, merg la fiecare două zile la domiciliul lor, pentru a le duce mâncare caldă.

Programul “Masă caldă la domiciliu” se adresează persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, celor cu dizabilități și familiilor monoparentale, care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: locuiesc singure și sunt nedeplasabile, nu au aparținători sau susținători, au venituri sub 1000 lei.

Programul de livrare “Masă calda la domiciliu”, în această formă, este valabil pe toată perioada instituirii stării de urgenţă.

Cei care se încadrează în criteriile enunțate mai sus ne pot apela la numărul de telefon gratuit 0800821218, în vederea înscrierii in program”, se arată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.