Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gianluigi Buffon s-a pozat conducând cu 155 km/h și fără centură de siguranță - FOTO

foto Twitter
Gianluigi Buffon in masina

Gianluigi Buffon (41 de ani), fostul portar de la Juventus şi Paris Saint-Germain, a stârnit numeroase reacţii din partea fanilor săi după ce a publicat, vineri, o imagine controversată pe contul său de Twitter.

În fotografia postată, Buffon se află maşină, conducând cu viteza de 155 km/h, în ciuda faptului că viteza maximă permisă pe autostrăzile din Italia, presupunând că se afla pe una, este de 130 km/h. De asemenea, italianul nu purta nici centura de siguranţă, avea doar o mână pe volan şi ţinea căştile în urechi.

Citește și: Mircea Badea îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ‘Câinele nu pleacă de la măcelărie’

În plus, portarul a ataşat şi un mesaj misterios fotografiei: "Călătoriile au o singură regulă: Nu te întoarce aşa cum ai plecat. Întoarce-te diferit".

Fanii l-au criticat în secţiunea de comentarii pe Buffon, atragându-i atenţia în legătură cu viteza excesivă, aceştia remarcând şi un pachet de ţigări prezent în maşina celui care a petrecut 17 sezoane la Juventus.

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

După un sezon petrecut la Paris Saint-Germain, Buffon este acum liber de contract, iar în această vară îşi va stabili planurile pentru perioada scurtă rămasă din cariera de jucător profesionist.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.