Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

glo prezinta OFF COURSE: campania care demonstrează că 2020 e off & on în același timp

BAT
off course

Într-un an complet diferit față de restul, glo ne invită să gândim OFF COURSE: dacă tot au fost anulate planurile pentru 2020, avem oportunitatea să creăm planuri noi. glo a ales un drum diferit în comunicarea tradițională a acestui an: campania OFF COURSE, menită să demonstreze că întotdeauna putem avea perspective diferite și că ne putem bucura de ele, oricât de contradictorii ar părea. 6 vedete și 9 artiști ne arată că 2020 nu e doar off, ci și on. Off cu tot ce am planificat și nu ne-a ieșit & on cu tot ce inventăm în loc. În online, Bromania activează echipele contradicțiilor care reinventează pentru fanii glo dorințe neîmplinite în 2020: Cătălin Bordea & Ana Morodan, George Piștereanu & Christina One, Cuza & Alexandra Gavrilă. Iar pe Calea Victoriei, One Night Gallery prezintă viziunea unor artiști români care reimaginează călătorii exotice, în anul fără călătorii.

Conceptul campaniei OFF COURSE reflectă noua filosofie glo&more: când ne dăm voie să nu mai vedem lumea în contradicții, ne putem bucura de plăceri multiple. Gândind &more, ne eliberăm de nevoia de a alege între perspective, nu ne mai limităm opțiunile și savurăm experiențe, oricât de contradictorii ar părea. Chiar și în 2020.

Toți am cam gândit &more în 2020: am fost responsabili și ne-am anulat planurile, dar am și inventat tot felul de experiențe alternative. 2020 ne-a forțat să ne obișnuim cu contradicțiile, iar campania glo ne ajută să descoperim plăcerea acceptării lor. glo propune OFF COURSE, prima campanie care demonstrează noul spirit al brandului: cu o mentalitate &more, ne putem bucura oricând de plăceri contradictorii, chiar și în 2020”, a declarat Alina Câmpanu, BAT glo Senior Manager, România și Ucraina.

Miniseria OFF COURSE pe internet

Miniseria online reinventează pentru 3 fani glo dorințe neîmplinite în 2020, transformându-le în experiențe neconvenționale: festivaluri care nu s-au mai întâmplat, călătorii care nu au mai avut loc și petreceri anulate.

Primul episod va fi lansat sâmbătă, 28 noiembrie, fiind urmat de celelalte 2 în săptămânile viitoare. Cele șase vedete au fost grupate în 3 echipe, cu obiectivul de a transforma o dorință neîndeplinită, OFF, într-una ON, sub forma unui duel simpatic despre ce se poate întâmpla când contradicțiile se întâlnesc. Matei Dima (Bromania) a setat provocările și ritmul alert al competiției, ca gazdă a show-ului, iar rezultatul poate fi urmărit pe canalele de social media glo: Instagram @glo_romania, glo.ro și glocircle.ro.

Bulevardul OFF COURSE pe Calea Victoriei

Conceptul a plecat de la o întrebare &more: cum ar arăta lumea dacă nu ar mai trebui să alegem între diferite destinații de călătorie și le-am avea pe toate? Așa am gândit OFF COURSE: dacă tot ne-au fost anulate planurile fizice de călătorie, glo reimaginează cele mai exotice destinații și le aduce la București, în viziunea unor artiști români.

Expoziția stradală este curatoriată de One Night Gallery, iar arta și destinațiile exotice la care nu am ajuns anul acesta se reunesc pe Calea Victoriei, în perioada 1-7 decembrie 2020, pe următorul intinerar: Alina Bohoru / RIO la Grand Hotel Boulevard, Ioana Trușcă și Time Studio/Bali  la Hotel Radisson , Stella Caraman / Madagascar la Zaganu Craft Beer Bar, Rizi Studio / Tokio si Aural Eye - Ibiza la Galeria 1001 Arte,  Raluca Bararu la Hotel Novotel / Bali, Les Ateliers Nomad / A1, Noetic la Continental /InsuleleComore și Ana Banica/ Chile la Hilton. #OFFCOURSE: the positive way forward.

În 2020, multe planuri s-au schimbat sau au picat complet. Dar cum rămâne cu noile planuri pe care le putem crea? Pentru toate concertele, călătoriile și evenimentele la care n-am putut merge, am inventat propriile concerte acasă, călătorii virtuale și evenimente neplanificate. Până la urmă, 2020 nu a fost doar off, frustrant și cu planuri anulate. 2020 a fost off & on, iar glo ne inspiră să trăim acest moment cu totul OFF COURSE și invită la experiențe neconvenționale, menite să transforme planurile eșuate sau călătoriile amânate în momente inedite, neplanificate.

(+18) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

content-image

Despre British American Tobacco Romania

British American Tobacco este unul dintre cei mai mari investitori in economia Romaniei si cel de-al doilea cel mai mare contribuitor la bugetul de stat, cu peste 1.8 miliarde de euro platiti anual ca taxe si accize. Investitia BAT in fabrica sa de la Ploiesti a depasit pragul de 500 de milioane de euro, din 1996 pana in prezent. Compania angajeaza peste 3.000 de oameni si creeaza alte 30.000 de locuri de munca pe lantul de aprovizionare si distributie.

Despre British American Tobacco

British American Tobacco (BAT) face parte dintre cele mai mari companii globale din industria bunurilor de larg consum, oferind produse din tutun si nicotina pentru milioane de consumatori din intreaga lume. Compania are peste 55.000 de angajati, este lider de piata in peste 50 de tari si detine fabrici in 43 de piete. Portofoliul sau strategic include marci globale de tigarete si o gama variata de produse cu potential de risc redus, intre care produsele pentru vapat, produsele care incalzesc tutunul si produse moderne pentru uz oral cu nicotina, fara tutun, dar si produse traditionale pentru uz oral precum snus sau produse din tutun pentru mestecat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.