Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul, vești URIAȘE pentru șoferi: s-au alocat banii și se restituie taxa auto

Inquam Photos / George Calin
viorica dancila guvern

Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu 650 de milioane de lei pentru restituirea taxei auto, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

Citește și: EXCLUSIV - Moțiunea de cenzură. Barna: UDMR a confirmat că va vota / Korodi: Singura variantă - Guvern în jurul PNL / Turcan: Încă nu avem suficiente voturi

"Guvernul a aprobat un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Mediului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019. Este vorba despre o suplimentare cu 650 de milioane de lei pentru a se acorda banii plătiţi pentru timbrul de mediu, taxa auto, în funcţie de denumirea pe care a avut-o această taxă de-a lungul timpului. Ştiţi că termenul limită este de 30 iunie. Până acest moment au fost plătite deja sume totale în valoare de 3,1 miliarde de lei", a spus Nelu Barbu, la finalul şedinţei Executivului. 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat că suma suplimentară acordată Ministerului Mediului acoperă toate solicitările privind restituirea taxei auto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.