Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iga Swiatek, după trei trofee câştigate la rând: 'E o nebunie pentru mine. O să sărbătoresc pentru că nu ştii niciodată cât va dura'

Sky Sports
Iga Swiatek

Iga Swiatek este jucătoarea momentului în circuitul feminin, după ce a câştigat trei turnee la rând, Qatar Open, Indian Wells şi Miami Open, ultimele două constituind celebra Sunshine Double. Viitorul număr 1 mondial a declarat că a simţit o uşurare după ultima finală câştigată, conform news.ro.

"Ştiu că joc mai bine fără să mă uit la scor. A trebuit să rămân cu adevărat disciplinată şi să nu-mi las mintea să se gândească la altceva. Pentru că este cel mai simplu mod pentru mine de a domina şi de a nu mă lăsa distrasă. Până la urmă, am simţit o uşurare. Şi am fost puţin surprinsă de faptul că am putut putut gestiona toate aceste meciuri. E o nebunie pentru mine.

(n.r. - cum se simte să nu piardă) Oh, e distractiv (zâmbeşte). Mă simt cu adevărat mulţumită, împlinită şi, de asemenea, mândră de mine. O să sărbătoresc pentru că nu ştii niciodată cât va dura. Dar e ciudat pentru că m-am obişnuit să pierd şi m-am împăcat cu faptul că în tenis vei pierde mai multe turnee decât vei câştiga.

(n.r. - despre încrederea căpătată în ultimele săptămâni în care a câştigat trei titluri la rând)

Am învăţat multe lucruri despre mine pe care le pot accepta, că nu trebuie să câştig toate punctele pentru a mă impune în faţa unor jucătoare mari. Acum pot avea mai multă încredere în mine. Chiar am folosit această serie de victorii pentru a avea mai multă încredere şi pentru a-mi gestiona mai bine clasamentul. Uneori, mă apăsa pe umeri. Am lucrat la asta şi a fost mult mai bine", a spus jucătoarea poloneză, potrivit lequipe.fr.

Iga Swiatek a câştigat, sâmbătă, turneul WTA 1.000 de la Miami, după ce a învins-o în finală pe japoneza Naomi Osaka, locul 77 WTA, scor 6-4, 6-0, într-o oră şi 20 de minute.

A fost a XVII-a victorie consecutivă a polonezei în acest an.

La 20 de ani, Swiatek a mai câştigat în acest an şi turneele de la Doha şi Indian Wells. Ea a devenit a patra jucătoare care se impune la "Sunshine Double" (Indian Wells şi Miami) în acelaşi an, după Stefanie Graf (1994 şi 1996), Kim Clijsters (2005) şi Victoria Azarenka (2016).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.