Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIAR - Președintele Moldovei 'sare la GÂTUL' lui Băsescu: 'În altă țară îl aruncau după gard'! Avertisment dur pentru fostul președinte - VIDEO

www.banatulazi.ro
Traian Băsescu Igor Dodon

Igor Dodon a replicat dur după ultimele declarații făcute de Traian Băsescu la Chișinău. "Pentru ceea ce face Traian Băsescu în Republica Moldova, în orice altă țară care se respectă, serviciile de securitate, în interesul statului, îl luau de șchircă și îl aruncau după gard”, a declarat șeful statului, Igor Dodon, în cadrul emisiunii "Acces direct” la NTV Moldova.

În context, Igor Dodon, i-a sugerat ex-președintelui de peste Prut să-și potolească acțiunile, pe care acesta le întreprinde în Republica Moldova.

Citește și: Semnal PUTERNIC de la Chișinău: 'Faptul că suntem acelaşi neam ar trebui să ne faciliteze...'! Ce personaj laudă lupta anticorupție din România

"Băsescu a luat câteva șuturi în fund de la electorat și acum vine să ne facă nouă reguli. Du-te și fă reguli la tine acasă dacă ești așa de deștept, ce cauți tu în Republica Moldova? Speri că aici are să te voteze lumea și o să fii mare erou? În primul rând, n-are să te voteze, că nu ești cetățean al RM, eu i-am anulat cetățenia și o să i-o mai anulez(...) Băsescu trebuie să înțeleagă că el o să stea după gard, în România voiau să-l pună la pușcărie, el trebuie să se liniștească. Dacă nu înțelege acest lucru acum, o să înțeleagă mai târziu, nu-i amenințare”, a conchis șeful statului, potrivit Unimedia.info.

Ex-președintele României, Traian Băsescu, nu a comentat deocamdată, afirmațiile șefului statului.

Menționăm că, nu este pentru prima dată când între Traian Băsescu și Igor Dodon are loc schimb de replici dure.

Citește și: Radu Tudor, critici DURE la vizita Patriarhului Chiril I al Moscovei: 'Cum să chemi la comemorarea victimelor pe reprezentantul călăilor?!'

În iunie curent, ex-preşedintele României şi președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, l-a numit pe șeful statului "pudel” în contextul în care acesta a apărut anterior alături de liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, la mai multe evenimente.

Recent, Băsescu a mai declarat că "dacă ar fi președinte al României, nu l-ar primi pe Dodon la Cotroceni, cum nu-l primește nimeni în lumea civilizată”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.