Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident GRAV la Therme: Un tânăr a fost OPERAT de urgență. Ce a pățit

www.europafm.ro
Therme București

Un incident grav s-a petrecut marți seară la celebrul centrul de wellness, Therme București! Un tânăr de 30 de ani a fost operat de urgenţă, joi, în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Capitală după ce s-a ales cu o tăietură de şase centimetri lungime în talpă şi două ligamente rupte la piciorul drept. Bărbatul susţine că incidentul a avut loc, marţi seara, la un tobogan din complexul de agrement Therme Bucureşti. Reprezentanţii complexului confirmă că a existat un incident şi spun că investighează ce s-a întâmplat.

Sebastian Găman a povestit că marţi seara a ales să-şi petreacă timpul liber în complexul de agrement „Therme Bucureşti".

Citește și: 110 kilograme de marijuana descoperite de poliţiştii de frontieră de la Calafat

„M-am dat într-un tobogan de două persoane. La aterizare m-am lovit de marginea toboganului şi m-a tăiat pe picior. Am o tăietură de şase centimetri, până la os şi două ligamente rupte", povesteşte tânărul de 30 de ani, potrivit news.ro. El a explicat că a ales să meargă la spital cu prietenii de familie cu care venise, deoarece sângera puternic şi s-a temut că ambulanţa va ajunge târziu.

Potrivit reprezentanţilor Therme Bucureşti, personalul medical din cadrul centrului i-a acordat toate îngrijirile necesare tânărului accidentat.

"In cursul serii de marti, 22 noiembrie, un vizitator s-a prezentat alaturi de patru prieteni la cabinetul medical din cadrul centrului Therme Bucuresti, acuzand o accidentare. Personalul medical i-a acordat toate îngrijirile necesare, acesta refuzand pe proprie raspundere transportul la un centru de investigatie specializat, sub argumentul consultarii unui medic cu care se afla intr-o relatie de prietenie. Sistemele de siguranta de la Therme Bucuresti respecta si execed toate reglementarile la nivel national si european, fiind certificate suplimentar, inclusiv de TÜV Germania", au spus reprezentanţii Therme Bucureşti.

Tânărul a fost operat, joi, în Spitalul de Urgenţă Universitar Militar Central şi în prezent se află în secţia de Ortopedie a Unităţii de Primiri Urgenţe, anunță România TV.

Potrivit propriei descrieri de pe pagina de web, Therme este cel mai mare centru de wellnes, relaxare şi entertainment construit de la zero din Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.