Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întoarceți spatele infractorului Dragnea! În 2019, #CiumaRosie trebuie izolată!

george mioc

Există un singur mod prin care, în 2019, politicienii onești se pot separa de banda care conduce acum România: izolând-o complet!

Nu trebuie să mai existe nici un dialog cu șefii unei grupări infracționale.

Nu trebuie să mai existe nici o negociere, la Cotroceni, la Palatul Victoria sau la Palatul Parlamentului cu PSD sau cu lacheii-șefi din partidele-anexă.

Când Dragnea intră în sala de plen a Camerei Deputaților, există un singur mod în care poate fi salutat: să i se întoarcă spatele!Fără mâini întinse, fără zâmbete protocolare.

Ceea ce trebuie să facă partidele care susțin că fac opoziție, plus, eventual, președintele Iohannis (de la care nu am nici o așteptare...), se întâmplă de multă vreme în stradă. Ba chiar mai mult. Aproape că nu există săptămână în care să nu citim cum a fost apostrofat câte un lacheu pesedist. Nimeni nu stă la discuții cu ei. Infractorul-șef Liviu Dragnea nu mai îndrăznește să iasă în spațiul public,iar când este chemat în fața instanței vine protejat de un batalion de jandarmi. PSD este izolat de popor. Liderii săi sunt tratați ca niște paria. Nici în Teleorman nu își mai găsesc lăudători. Opoziția oficială, care susține că ar fi anti-PSD, nu ar face decât să urmeze semnul dat de români: nu se pot purta discuții civilizate cu infractorii.

I-am văzut, acum câteva săptămâni, pe liderii USR într-o tentativă ridicolă de a discuta cu guvernul Dăncilă. Ce să discuți cu slugile unui infractor? Acest guvern nu face decât să urmeze niște ordine, nu are nici o putere. Totul s-a sfârșit penibil pentru doritorii de dialog din USR: premierul Dăncilă a difuzat un comunicat – scris, bineînțeles, de propaganda lui Dragnea – în care sugera că întâlnirea a fost inițiativa ei, iar liderii opoziției au preluat o ofertă de pace lansată de PSD. Desigur, în cazul noii stângi useriste, ne putem întreba dacă a fost vorba de prostie sau chiar se pregătesc să se împace cu PSD.Dar sper că toți ceilalți actori politici de bună credință au înțeles în acel moment că nu poate exista nici un fel de dialog corect cu gașca mafiotă care conduce România.

În Parlament, opoziția trebuie să pornească demersul de modificare a legii partidelor astfel încât să putem scoate PSD în afara legii! Eu și un grup de prieteni am pornit lupta în instanță, dar ne ciocnim de o lege făcută să protejeze grupările infracționalecamuflate sub denumirea de „partid”. Este evident că PSD nu slujește nici un interes public și acționează împotriva țării, dar legea ne limitează chiar și dreptul de a sesiza instanța și a cere ștergerea din registrul partidelor. Opoziția, dacă nu are înțelegeri subterane cu PSD, poate pregăti o nouă lege a partidelor, care să permită desființarea unor astfel de grupări infracționale.

Indiferent ce va face opoziția oficială, eu voi continua să mă bat și sper ca 2019 să fie anul în care România începe stârpirea definitivă a #CiumeiRosii.De 28 de ani, distruge țara din interior. Dacă PSD este tratat ca un partid legal, fie și în opoziție, mai devreme sau mai târziu virusul va reizbucni.

Nu există jumătăți de măsură în stârpirea acestui flagel!

 

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.