Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, despre incidentul de la Bruxelles: Suntem îngroziți și întristați

iohannis cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, 22 martie, după exploziile de pe aeroportul din Bruxelles că ”suntem îngroziți și întristați”.

”În această dimineață, la Aeroportul din Bruxelles au avut loc explozii care s-au soldat cu morți și răniți. Specialiștii spun că este foarte probabil să fie un atentat terorist. Noi suntem îngroziți și întristați, și folosesc acest prilej pentru a exprima întreaga compasiune și condoleanțe celor loviți de acest incident, autorităților belgiene, poporului, și cred că este, dacă se confirmă ipoteza unui atentat, un eveniment care ne arată că terorismul a rămas, din păcate, în inima Europei. Suntem extrem de îngrijorați și vom urmări evoluția de la Bruxelles. Nu am vrut să trec peste acest incident, chiar dacă evenimentul de astăzi este unul care vine să sublinieze un lucru foarte important, solidaritatea noastră.”, a declarat președintele României.

Două explozii puternice pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, în terminalul de plecări, au fost auzite și resimțite marți dimineața, 22 martie, iar autoritățile au dispus la evacuarea clădirii.

Exploziile s-au auzit la ora 8 dimineața, ora locală, pe unul din cele mai mari aeroporturi din Europa, potrivit Le Journal.

Potrivit martorilor mai multe persoane au fost rănite, iar zborurile au fost anulate. Ulterior, au apărut informații că există și morți, potrivit BBC.

Citește și Două explozii puternice pe aeroportul din Bruxelles

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.