Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Timiș, o mare 'FAMIGLIE' - Finul șefului IPJ, candidat UNIC pentru șefia Serviciului Cabinet, pe care îl conduce prin delegare

O nouă dezvăluire despre cum este condus IPJ Timiș. Dacă acum câteva zile un ofițer demis de actuala conducere a IPJ Timiș după ce MAI a rămas fără conducere și polițistul rămas fără post nu a putut fi reîncadrat făcea dezvăluiri despre cum interlopii săltați de DIICOT pentru trafic de cocaină sunt tratați preferențial în arestul IPJ, acum, același ofițer demască un concurs cu schepsis. Pe scurt, finul șefului IPJ Timiș candidează de unul singur să ocupe postul de șef Serviciu Cabinet, care are în subordine relația cu presa, relațiile cu publicul și secretariatul.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu a EXPLODAT la adresa lui Iohannis și Dăncilă: Iohannis vine cu stereotipuri/ Doamna Dăncilă să ne scutească cu povestea asta că e femeie

"Coruptie fara frontiere.

Comanda IPJ Timis organizeaza maine 14.11.2019, prin grija Inspectorului sef, Petecel Alin impreuna cu sefa SRU, Nica Claudia un alt simulacru de concurs, deja devenit un standard la Politia Timis, la care participa Tatar Traian, finul inspectorului sef imputernicit pana acum la Serviciul Cabinet.

Pana la validarea concurentilor nimeni nu a avut curajul sa infrunte candidatura finului deoarece s-a dat zvon ca functia este deja promisa. De ce sa te duci ca umplutura la concurs?

Mizeria a ajuns pana in situatia cand unicul candidat si-a delegat CHIAR EL, ca si presedinte de sindicat, cine sa fie observator din partea SNPPC Timis la ilegalitati - pe Todeci Constantin! Cum naiba vine asta sa iti alegi tu ca si candidat cine sa iti fie observator la legalitatea concursului?

O fi legal?!", scrie Dan Vasile pe pagina sa de Facebook.

IPJ Timiș susține că totul este perfect legal.  "Acest concurs este organizat în conformitate cu prevederile legale", au transmis reprezentanții IPJ Timiș pentru ȘTIRIPESURSE.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.