Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnal de campanie. Ziua 2. Oazele liberale vs desertul roșu.

A doua zi de campanie a continuat cu localitățile din sud-vestul județului: Lipnița, Băneasa, Dobromir, Deleni. O zona in care roșul predomina ca o boala grea pentru locuitorii de aici: drumuri proaste, atunci când ele sunt asfaltate, nevoi multe. Prin localitățile cu administrație roșie pana si aerul respirabil e vândut cu porția, si asta ca mare favoare. Ce sa mai vorbim de asfalt, scoli renovate, etc, astea-s mofturi de burghezi...

La Lipnita, o localitate rămasă fără primar, pe baza de buna-purtare, am întâlnit sute de oameni care si-au făcut curaj si au ales sa se alăture singurului om care a făcut opoziție in toți anii care au trecut: sageata liberală este in mâinile lui Virgil Carp, care va sparge buba roșie la alegerile din 5 Iunie.  Ne-am deplasat apoi la Băneasa, unde un om cu suflet mare, care pana de curând s-a luptat cu o boala grea, primarul liberal Nelu Marin, a ales sa se dedice in continuare activității in slujba celor care il susțin. Boala grea de care a suferit nu numai ca nu l-a răpus, dar l-a întărit si mai tare, fiind determinat mai mult ca oricând sa alunge boala roșie din orașul Băneasa pentru mult timp de acum încolo. Toți cei care am stat de vorba, din sutele de susținători, mi-au spus ca la Băneasa s-a muncit in ultimii ani și se vede, asta determinându-i sa se implice in continuare, cu mai multă hotarâre.

La Dobromir, o comuna săraca, uitată cu totul parca de Consiliul Județean, din motivele bine cunoscute, in anii de glorie ai administrației de trista amintire, oamenii si-au pus încrederea in Eugen Iliescu, un gospodar care nu se da bătut nici măcar atunci când ii este amenințată viața, acesta luând bătaie la propriu, anul trecut, pentru ca nu si-a dat concursul la faradelegile dorite de alții.  Discutand cu locuitorii din comuna si văzând cât de susținut este gospodarul nostru, Dobromirul este pe mâini bune si va alege BINE pe 5 Iunie. Și ne întoarcem iar in desertul roșu, acolo unde legea este pentru alții și normalitatea, semn al civilizației, se lupta din greu cu metehnele trecutului. Foarte mulți locuitori din Deleni si din satele învecinate sunt optimiști pentru alegerea făcută: Marina Tilicea, inginer agronom, o doamna care din 5 Iunie va schimba administrația roșie care sufoca comuna, alaturi de doamna de fier a comunei, Ani Dan.

Pe scurt dacă facem o comparație între oazele liberale de azi, unde aerul este respirabil si oamenii mult mai zâmbitori, si desertul roșu din zona, unde nu mai creste nici măcar speranța, lupta se va da între evoluție si trecut, normalitate si nepăsare, respectul fata de lege si apucăturile feudale. Cu Dumnezeu înainte, către administrația dreaptă!

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.