Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, cel mai 'furat' scriitor al anului

klaus iohannis lacrimi

Pre;edintele Klaus Iohannis e cel mai "furat" scriitor din România. Volumele "Cronică de Cotroceni", de Adriana Săftoiu, "Pas cu pas", de Klaus Iohannis, şi cele din seria "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", de E. L. James, se numără printre cele mai furate cărţi din librării în anul 2015.

Deşi cele mai multe librării au implementat sisteme de securitate solide, care "le dau bătăi de cap" hoţilor, se pare că, la sfârşit de an, tot mai apar minusuri în inventar. În 2015, cei care "au uitat" să plătească cărţile luate din librării au avut gusturi variate. Astfel, nu doar cărţile de beletristică au reprezentat o atracţie pentru hoţii de volume, dar şi cele de medicină şi drept.

Citeşte şi: Mesajul de Crăciun al președintelui Klaus Iohannis/ VIDEO

Cele mai furate cărţi din librăriile Humanitas sunt şi cele mai vândute, au declarat reprezentanţii companiei. Astfel, în topul celor mai furate cărţi din anul 2015 sunt incluse bestsellerurile "Solenoid", de Mircea Cărtărescu, "Cum s-a românizat România", de Lucian Boia, "Laur", de Evgheni Vodolazkin, "Adulter", de Paulo Coelho, şi "Jurnalul unui puşti"', de Jeff Kinney.

Citeşte şi: Revenire de senzaţie în politică: Gigi Becali vrea un partid al preoţilor / VIDEO

În plus, printre titlurile care constituie minusuri de inventar se numără volumele de medicină şi drept, pe care hoţii de cărţi le vând studenţilor şi în anticariate, au mai spus reprezentanţii librăriilor Humanitas. Totodată, aceştia au menţionat că îmbunătăţirea sistemelor de securitate din magazinele de profil, cu camere de luat vederi şi alte măsuri tehnice, precum şi vigilenţa librarilor au scăzut simţitor numărul acestor furturi din librăriile Humanitas.

Citeşte şi: Rusia ataca sistemul anti racheta din Romania. E o incalcare grava

În ceea ce priveşte reţeaua de librării Diverta, pe primul loc în topul celor mai furate cărţi se situează "Cronică de Cotroceni", de Adriana Săftoiu, urmată de cartea "Pas cu pas", scrisă de preşedintele Klaus Iohannis. Pe următoarele poziţii în top se situează "Insurgent", al doilea volum din seria "Divergent", scrisă de Veronica Roth, "Cincizeci de umbre ale lui Grey", de E. L. James, şi "40 de zile", de Chris Simion. Clasamentul este completat de "Suge-o, Ramona!", de Andrei Ciobanu, "Fluturi" (2 volume), de Irina Binder, "Cum s-a românizat România", de Lucian Boia, "Cincizeci de umbre întunecate", de E. L. James, şi "Raţiune şi simţire", de Jane Austen, spune RTV.

Citeşte şi: REVOLTĂTOR Mama unei victime din Colectiv a fost jefuită în spital: I-au furat ultimele amintiri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.