Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylie Minogue a apelat la poliția pentru a scăpa de un bărbat care o hărțuia

idolwiki.com
Kylie Minogue

Kylie Minogue a fost nevoită să cheme poliția pentru a scăpa de un bărbat care o hărțuia, incident care a afectat-o profund pe cântăreața australiană, potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.

Artista în vârstă de 50 de ani a apelat la poliție pentru a scăpa de un bărbat care a sunat "în mod repetat", timp de mai multe ore, la ușa locuinței sale din Chelsea, vestul Londrei, și care a refuzat să plece, deși i s-a cerut de mai multe ori acest lucru, a declarat un vecin pentru publicația britanică The Sun.

Polițiștii au venit, au vorbit atât cu Minogue, cât și cu bărbatul, care, în cele din urmă, a scăpat doar cu un avertisment.

Vecinul mai susține că bărbatul a lansat o "campanie susținută" împotriva lui Kylie, care are în prezent o relație cu directorul de creație al publicației GQ, Paul Solomons.

Citește și: James Bay și Zara Larsson vor susține recitaluri în deschiderea concertului susținut în București de Ed Sheeran

Un alt vecin a declarat pentru The Sun că bărbatul "a mers din ușă în ușă și a întrebat unde locuiește Kylie".

O sursă apropiată artistei a declarat că aceasta a luat măsuri suplimentare în ceea ce privește securitatea, pentru că incidentul "a afectat-o profund".

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky", Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.