Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Londra va avea loc cea de-a doua ediție a Cupei Eagles (Eagles Cup) la fotbal pentru copii

eaglescup1

La Londra va avea loc cea de-a doua ediție a Cupei Eagles (Eagles Cup) la fotbal pentru copii

 

content-image

 

Vă invităm să vedeți meciurile celor mici, între orele 10.00 și 16.00, la Burnt Oak Leisure Centre. Este un bun prilej să aflați mai multe și despre activitatea Eagles Football Academy și, de ce nu, să vă aduceți copiii la antrenamentele desfășurate sub îndrumarea fostul fotbalist român de la FC Argeș și Universitatea Craiova, Gabi Dumitru.

Eagles Cup  se desfășoară în fiecare an, în preajma zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului. Anul acesta, competiția va avea mai multe niveluri de vârstă, iar Eagles Football Academy va participa cu două echipe.

Eagles Football Academy este singura academie de fotbal românească din Londra. Școala funcționează din anul 2014, iar acum se antrenează aici peste 50 de copii români de diferite vârste. Începând din acest an, echipele Eagles vor evolua și în campionatele englezești.

 

De asemenea, două dintre grupele Eagles vor participa, la începutul lunii iulie, la una dintre cele mai mari competiții fotbalistice din Marea Britanie dedicate copiilor „GrassrootsInternational Youth Football Festival” din Edinburgh, Scoția scrie intrun comunicat de presa sursa ziarulromanesc.net

Comunicat de presă

În perioada 28 – 29 mai 2016, va avea loc cea de-a doua ediție a Cupei Eagles (Eagles Cup) la fotbal pentru copii. Competiția este organizată de Eagles Football Academy, singura academie de fotbal 100% românească din Marea Britanie. La Eagles Cup 2016 vor participa 12 academii de fotbal din Londra.
Eagles Cup  se desfășoară în fiecare an, în preajma zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului. Anul acesta, competiția va avea mai multe niveluri de vârstă, iar Eagles FootballAcademy va participa cu două echipe. Meciurile se vor desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, 28 și 29 mai 2016, între orele 10.00 și 16.00, la Burnt Oak Leisure Centre.
Eagles Football Academy este singura academie de fotbal românească din Londra. Școala funcționează din anul 2014, iar acum se antrenează aici peste 50 de copii români de diferite vârste. Începând din acest an, echipele Eagles vor evolua în campionatul pentru copii și juniori din Anglia. De asemenea, două dintre grupele Eagles vor participa, la începutul lunii iulie, la una dintre cele mai mari competiții fotbalistice din Marea Britanie dedicate copiilor „Grassroots International Youth Football Festival” din Edinburgh, Scoția.
Sponsorul principal al Eagles Football Academy și Eagles Cup este Restaurantul românesc Crystals of London. Sponsori: Lycamobile și Maestro. Partener media: Ziarul Românesc Weekly.
Vă așteptăm la Eagles Cup 2016!
Eagles Football Academy

Comunicat de presă
În perioada 28 – 29 mai 2016, va avea loc cea de-a doua ediție a Cupei Eagles (Eagles Cup) la fotbal pentru copii. Competiția este organizată de Eagles Football Academy, singura academie de fotbal 100% românească din Marea Britanie. La Eagles Cup 2016 vor participa 12 academii de fotbal din Londra.Eagles Cup  se desfășoară în fiecare an, în preajma zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului. Anul acesta, competiția va avea mai multe niveluri de vârstă, iar Eagles FootballAcademy va participa cu două echipe. Meciurile se vor desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, 28 și 29 mai 2016, între orele 10.00 și 16.00, la Burnt Oak Leisure Centre. Eagles Football Academy este singura academie de fotbal românească din Londra. Școala funcționează din anul 2014, iar acum se antrenează aici peste 50 de copii români de diferite vârste. Începând din acest an, echipele Eagles vor evolua în campionatul pentru copii și juniori din Anglia. De asemenea, două dintre grupele Eagles vor participa, la începutul lunii iulie, la una dintre cele mai mari competiții fotbalistice din Marea Britanie dedicate copiilor „Grassroots International Youth Football Festival” din Edinburgh, Scoția. Sponsorul principal al Eagles Football Academy și Eagles Cup este Restaurantul românesc Crystals of London. Sponsori: Lycamobile și Maestro. Partener media: Ziarul Românesc Weekly.
Vă așteptăm la Eagles Cup 2016!
Eagles Football Academy

 

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.