Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul AUR, răspuns TRANȘANT pentru contestatari: 'Sper din tot sufletul ca românii să măture rapid de la putere monstruoasa coaliție'

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, le răspunde celor care îi critică partidul pentru faptul că reprezentanții acestuia participă la protestele de stradă. El acuză coaliția de guvernare de totalitarism și de extremism polotic.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

„ADEVĂRAȚII EXTREMIȘTI

Liderii monstruoasei coaliții guvernamentale PNL-USR-PLUS-UDMR, premierul Cîțu, președintele Iohannis, țuțării lor din presă și închipuiții ”influensări” de pe rețelele sociale, cu susținerea unor ambasadori străini care își depășesc atribuțiile și prin asta ofensează poporul român, au un singur răspuns la criza adîncă și multiplă în care se află societatea românească: cei care le critică actul de guvernare sînt EXTREMIȘTI (mă rog, cu variațiile: teroriști, huligani de galerie etc).

După un an de restricții tembele, de măsuri ineficiente și contradictorii, de declarații halucinante și iresponsabile, de hotărîri care au băgat țara în faliment și pe români în depresie, revolta străzii e văzută drept o manifestare EXTREMISTĂ, nu o reacție firească a românilor cărora le-a ajuns cuțitul la os.

Cînd USR-PLUS protesta în stradă, acest fel de avertisment al societății civile era lăudat, iar exponenții mișcării erau tămîiați prin presă și în intervențiile unor ambasadori străini.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

Acum, cînd AUR își respectă promisiunea de a fi mereu de partea românilor și, fără a organiza vreun miting, susține prin prezența membrilor și liderilor lui protestele, este considerat EXTREMIST.

Metoda compromiterii opoziției sub etichete infamante și a desprinderii ei de bunul simț comun este veche și aplicată mereu de regimurile totalitare.

De cîte ori veți vedea pe cineva strigînd ”EXTREMIȘTII!” să fiți convinși că acela este extremist. Iar în cazul monstruoasei coaliții. nu este o părere, ci o certitudine.

Urmăriți declarațiile publice ale liderilor ei, ale premierului și președintelui României, sub comanda căruia stau toți, și vă va deveni clar cît dispreț au pentru români, cîtă nepăsare pentru viețile noastre, cîtă obtuzitate ideologică și cîtă disperare pentru a se menține la putere cu orice preț. Toate acestea sînt semnele clare ale unei mentalități totalitare, ale extremismului politic și ale unei dictaturi în proces de instaurare.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Mi-am cîntărit bine cuvintele. Nu mai am însă nici o îndoială că acest regim este unul profund dăunător românilor. Ultima dovadă, dacă mai era nevoie de una, este campania ticăloasă contra AUR, pe care îl vrea eliminat din viața politică. Singura opoziție reală trebuie eliminată, sub acuzația de... EXTREMISM! Sper din tot sufletul ca românii să nu permită așa ceva. Și să măture rapid de la putere monstruoasa coaliție”, a spus Claudiu Târziu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.