Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lista MARTORILOR din dosarul lui Drăghci la ICCJ - DNA nu o vrea audiată pe soția fostului trezorier PSD

judecator justitie

Instanța supremă a început joi dezbaterile în dosarul de corupție al fostului trezorier al PSD, deputatul Mircea Drăghici și a cerut lămuriri cu privire la martorii ce urmează a fi audiați la cererea DNA.

Astfel procurorul DNA a cerut chemarea la pupitru a fostului șef al AEP, Daniel Barbu, cercetat de procurorii anticorupție în legătură cu un control al Autorității la PSD, a mai multor inspectori din cadrul instituției.

Citește și: Începe ÎN FORȚĂ procesul fostului trezorier PSD Drăghici - Instanța a citit actul de inculpare iar acesta s-a declarat NEVINOVAT

Totodată acuzarea a cerut audierea fostului și actualului președinte al AEP Constantin Mitulețu Buică și al vicepreședintelui AEP din perioada controlului la PSD Marian Muhuleț.

Procurorul DNA a mai cerut ca pe parcursul procesului să fie audiat și vânzătorul imobilului luat de Drăghici, Corneliu Geană dar și bărbatul care a stat în el, Andrei Nicolae Vasile.

Citește și: Fostul trezorier al PSD îşi CUNOAŞTE joi judecatorii din dosarul privind folosirea banilor partidului - Probele DNA au fost validate de magistratul de cameră

Un alt martor esențial cerut de acuzare este actualul trezorier al PSD, Marian Neacșu, care va explica neregulile petrecute pe vremea lui Drăghici dar și că Drăghici nu a înștiințat partidul de folosirea arbitrară a fondurilor.

Un martor pe care DNA nu insistă ca instanța să îl audieze este soția deputatului PSD, Georgiana Drăghici, judecată la rândul ei într-un alt dosar de corupție.

Citește și: Vin VREMURI GRELE pentru fostul trezorier Mircea Drăghici - 'Norocul' i-a oferit unul dintre cele mai DURE completuri de judecată

Avocații lui Drăghici au spus că nu sunt de acord cu audierea reprezentanților AEP amintind în sala de judecată că din dosarul lui clientului  lor a fost disjuns un dosar care vizează angajați ai AEP dar și șefi și foști șefi în legătură cu controlul făcut de instituție la PSD.

„Legat de ceilalți martori, cauza a fost distinsă cu privire la infracțiuni ale președintelui AEP legat de suspendarea controlului făcut la PSD. Astfel toți acești martori nu fac obiectul cercetărilor în această cauză”, a spus în fața judecătorilor avocatul lui Drăghici.

Citește și: Gigi Becali despre judecătorul cel care l-a condamnat și acum îl și poate reabilita - 'N-a fost așa rău...Când dădea 7, 8, 10 ani, mie mi-a dat doi'

Instanța supremă va stabili până în 2 aprilie care martori ai acuzării vor fi chemați la instanță pentru audieri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.