Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea laudă guvernarea PSD la TVR 1

dragnea daea tvr 1 viata satului

TVR a difuzat, duminică, în emisiunea 'Viața satului', declarații înregistrate cu liderul PSD Liviu Dragnea în care social-democratul alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit despre planurile guvernării pentru crescătorii de animale. TVR a transmis și săptămâna trecută o emisiune cu Liviu Dragnea, lucru care a generat controverse pe scena politică.

„Am venit la guvernare in ianuarie 2017, vorbim de ovine - prima masura a fost sa nu se mai arda lana, sa stopam”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a precizat că în perioada următoare vor apărea noi locații pentru un program de spalare a lanii. Casa de Comerț Unirea va investi în trei centre de spălare a lânii, costul fiind de 5 milioane de euro pentru un centru, a anunțat acesta.

Dragnea spune că lâna este o resursă care trebuie valorificată, inclusiv în construcții, iar până acum putea fi spălată doar în străinătate. Un centru de spălare va fi amplasat în zona Sibiului, iar altul în Moldova, a precizat liderul PSD.

„Cu crescatorii de capre le promitem ca o sa avem o intalnire foarte buna”, a mai zis Dragnea.

„In doi ani de zile, aceasta tara si-a crescut PIB cu o treime, adica averea”, a adăugat Dragnea.

Emisiunea a fost înregistrată în Poiana Sibiului și alături de Dragnea și Daea au participat crescatori de animale din Banat, Dobrogea, Transilvania.

TVR a transmis și săptămâna trecută o emisiune cu Liviu Dragnea, lucru care a generat controverse pe scena politică. Opoziția a spus că emisiunea nu a avut marcaj electoral și a cerut Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) sancţionarea TVR1 pentru că „s-a transformat într-o portavoce electorală pentru reprezentanţii unui partid politic, încălcându-se astfel legislaţia în domeniul audiovizualului” .

"Dragnea şi Daea au beneficiat de promovare electorală pe bani publici", au spus reprezentanții opoziției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.