Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mult, mai bine pentru Sectorul 4: Daniel Băluţă e Primarul!

Dintotdeauna Sectorul 4 a fost mai oropsit. Nici unul dintre foştii primari nu s-a înghesuit să facă un lucru curajos şi să iasă la luptă pentru cetăţenii acestui sector. Să ceară dreptate şi să aducă zona la nivelul Sectorului 1, să zicem. Asta este o stare de fapt pe care numai un om structurat pe social-democraţie o poate transforma într-un ţel cu victorie sigură. Şi numai un om care locuieşte în acest sector ştie unde vrea să ajungă şi ce lipseşte vecinilor săi.

Nu mi-aş permite să scriu aceste cuvinte dacă nu l-aş cunoaşte amănunţit pe Daniel Băluţă. Suntem prieteni de multă vreme, am văzut cum a crescut în politică, ştiu cum gândeşte, ştiu ce crede despre social-democraţie şi cum va reuşi să fie un primar cu adevărat al cetăţenilor Sectorului 4.

Îl recomand pentru puterea lui de muncă şi pentru viziunea sa - planurile de transformare a Sectorului 4 într-unul european.

Votaţi un om de viitor, votaţi un patriot adevărat, nu un ahtiat după fotolii!

Duminică, acest om, primarul dintre voi, oamenii Sectorului 4, va fi, trebuie să fie, doctorul Dan Băluţă. Toţi cei conştienţi de valoarea şi responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă un primar adevărat îl vor vota pe Dan Băluţă.

Cei care au încredere în cuvântul şi onestitatea lui Ninel Peia pot fi siguri că nu voi recomanda niciodată vreo persoană pentru o funcţie atât de importantă şi de care depinde un întreg sector dacă acea persoană nu are cele mai importante trei calităţi ale omului politic: demnitate, onestitate, responsabilitate.

Mergeţi la vot şi alegeţi cu mare grijă, este vorba despre următorii patru ani din viaţa voastră!

Şi ţineţi minte: Daniel Băluţă pentru un sector european!

Deputat Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.