Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe gospodării din 10 localităţi au fost afectate de inundaţii în județul Neamț

inundatii

Mai multe gospodării din zece localităţi ale judeţului Neamţ au fost afectate de ploile torenţiale în noaptea de vineri spre sâmbătă, precipitaţiile abundente ducând la formarea unor torenţi şi la colmatarea unor podeţe şi rigole, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, sublocotenentul Irina Popa, potrivit Agerpres.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Potrivit sursei citate, în municipiul Piatra-Neamţ, pompierii au intervenit pentru scoaterea apei dintr-un beci, iar în municipiul Roman s-a acţionat pentru evacuarea apei din trei gospodării.

De asemenea, pompierii militari au fost solicitaţi în oraşul Roznov la trei gospodării inundate.

Intervenţii ale lucrătorii ISU au avut loc şi în localităţile Şovoaia şi Ruseni din comuna Borleşti şi în localităţile Ion Creangă şi Izvoru din comuna Ion Creangă.

Citește și: Documentarea suspecților de furt de produse de lux din avioane a durat un an - Exista o schemă veche de 'lucru' iar cei nou veniți aderau la ea - surse

Totodată, voluntarii din Roman au participat la acţiuni de evacuare a apei din gospodării şi de decolmatare aa rigolelor şi a canalelor de scurgere.

Şi voluntarii din Ion Creangă, Săbăoani, Icuşeşti şi Negreşi au intervenit pentru scoaterea apei din gospodării şi decolmatarea unor podeţe, şanţuri şi rigole.

Citește și: Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

Mai multe localităţi din judeţul Neamţ au fost vizate, vineri seara, de un Cod Roşu de ploi torenţiale, descărcări electrice şi grindină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.