Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manelele înmormântării Reginei Ana

alexandru petria

Sunt regalist, dar nu idiot. Ce se petrece de la moartea Reginei Ana depășește bunul-simț, e o orgie mediatică. Seamănă și cu cântecele lui Adi Minune. A murit, Dumnezeu s-o odihnească, o îngropăm cu respect, însă nu vânturăm coșciugul nu știu câte zile până o să pută, doar-doar familia Duda va crește câteva procente în sondajele de opinie. Nici la moartea papei Ioan Paul al II-lea nu a fost atâta tămbălău, și el chiar a scris Istoria.

Regina Ana a fost catolică. A-i face slujbă de înmormântare ortodoxă e un lucru ce ține doar de politică, de oportunism gregar. I se calcă în picioare alegerea religioasă care i-a marcat viața, sufletul ei.

Casa Regală a ajuns ca un câmp acaparat de câini maidanezi. Care se ușurează pe unde apucă. Și ea nu mai are nimic de-a face cu adevărata Românie. Regele Mihai a fost scos din joc, mai ales de când membrii ei cer salarii de la stat. Dacă-l iubesc pe Rege, totuși, nu văd niciun motiv să dau doi bani pe dude.

Cu Regina Ana, parcă a murit simbolic și Regele Mihai.

La noi, monarhia mai e posibilă cu Principele Nicolae sau prin aducerea altei Case Regale. În rest, sunt șerpuieli securistice.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.