Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mi-e frică de acest meci, pentru că am văzut că e o echipă greu de desfăcut, spune Bergodi despre partida cu Academica Clinceni

bergodi

Antrenorul CS Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat că se teme de meciul cu Academica Clinceni, doarece formaţia pregătită de Ilie Poenaru se apără bine şi este greu de desfăcut.

Citește și: DOSAR Consilierul ALDE Gal Avram a primit electrocasnice de peste 60.000 de lei pentru 'AJUTORUL' dat la contractele Covid - Bunurile aveau VICII ASCUNSE

"Vineri, va fi un meci foarte dificil, ca în fiecare etapă din acest campionat. Vom întâlni o echipă bună, o echipă care, din ceea ce am văzut, din ceea ce am analizat, se apără bine şi joacă pe contraatac şi dovada a fost când a jucat cu FCSB, meciul trecut.

FCSB este de asemenea o echipă care joacă bine, cu jucători valoroşi, dar s-a chiunuit până în minutul 86. Astfel, nu ne va fi uşor.

Ne-am pregătit bine, ca de obicei în acest campionat şi vom face un meci frumos din toate punctele de vedere. E foarte importantă o victorie, dar mi-ar plăcea ca şi jocul să fie mai bun decât cu Dinamo.

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

Academica este o echipă cu un antrenor tânăr, care deja a făcut o minune anul trecut, când a salvat-o de la retrogradare, chiar dacă era o nou-promovată.

Ne va fi foarte greu, e o echipă betonată în defensivă şi ne va fi greu să-i desfacem, trebuie să avem răbdare. (n.r. - despre posibilitatea a avea cât mai multe victorii consecutive) Am căpătat experienţă, entuziasm, moral, dar sigur vor veni şi momente mai grele.

Mai devreme sau mai târziu va veni şi un eşec sau o remiză, e normal în fotbal.

Faptul că am obişnuit suporterii noştri cu aceste şapte victorii e bine, e un parcurs extraordinar, dar nu trebuie să ne mulţumim cu puţin, campionatul este foarte, foarte lung.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să fim o echipă modestă şi umilă şi să respectăm orice echipă pe care o vom întâlni. Sincer, mi-e frică de acest meci, pentru că am văzut că e o echipă greu de desfăcut.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

Repet, FCSB s-a chinuit până în ultimele trei, patru minute.

Vom avea o strategie diferită faţă de meciul cu Dinamo. Băieţii au maturitate în joc, chiar dacă echipa nu joacă cine ştie ce, strălucitor. Titlul sau menţinerea pe locurile fruntaşe în clasament se obţine cu pragmatism pe teren.

Dacă eşti naiv, poţi să joci cât vrei de bine, dar nu câştigi dacă nu eşti pragmatic în faţa porţii şi în apărare", a declarat Bergodi, într-o conferinţă de presă.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

Întrebat dacă pandemia de coronavirus poate influenţa lupta la titlu, Bergodi a răspuns: "Trebuie să ţinem cont de această boală.

Din punct de vedere sportiv, dacă pierzi 3-4 jucători importanţi e foarte greu să joci la un nivel important. Noi am făcut tot ce trebuie din punct de vedere al restricţiilor.

Am avut până acum doi jucători infectaţi, sperăm că suntem toţi negativi pentru acest meci şi pentru cel cu Hermannstadt. Va câtări mult acaestă boală."

Citește și: De aproape 20 de ori, în opt ani, a avut 'CONFERENȚIARUL' Baranga șansa de a pune punct infracțiunii de înșelăciune - Detaliile cazului

Meciul CS Universitatea Cariova - Academica Clinceni va avea loc, vienri, de la ora 21.00, în etapa a VIII-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.