Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michelle Obama şi Julia Roberts încurajează tinerele din Malaezia să devină viitoarele lidere asiatice

Mashable
michelle obama vogue

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite Michelle Obama şi actriţa Julia Roberts se află într-un turneu asiatic pentru a promova educaţia fetelor: după ce luni au încurajat elevele din Vietnam să studieze, ele au susţinut un discurs joi în capitala malaeziană Kuala Lumpur, încurajând tinerele să devină viitoarele lidere asiatice, relatează EFE, anunță AGERPRES.

Citește și: S-a întors roata- PSD vrea dublarea alocațiilor pentru copii

"Intelectul nu ţine de gen. Posibilităţile nu fac diferenţe între rasă sau religie. Copiii vin pe lume cu acest dar, iar acesta se cultivă sau se pierde", a declarat soţia fostului preşedinte american Barack Obama în faţa unei audienţe feminine la acest eveniment organizat de Fundaţia Obama.

Michelle Obama şi Julia Roberts au reflectat asupra recentei lor vizite în Vietnam pentru a lucra cu Girls Opportunity Alliance, un program al Fundaţiei Obama, şi au împărtăşit anecdote personale de la tribună, într-o conversaţie moderată de prezentatoarea malaeziană Deborah Henry.

Luni, 9 decembrie, Michelle Obama şi Julia Roberts, însoţite de Jenna Bush Hager, fiica fostului preşedinte american George W. Bush, au vizitat Liceul Can Giuoc, situat la circa 40 de kilometri sud de oraşul vietnamez Ho Chi Minh, pentru a promova educaţia fetelor.

Citește și: Panică în sistemul de apărare și ordine publică- ‘Vor avea pensii mai mici cu 30%’ .

Colocviul de joi face parte dintr-o serie de activităţi care au început marţi în capitala Malaeziei, la care au participat 200 de lideri emergenţi din 33 de ţări ai regiunii Asia-Pacific, selectaţi recent pentru a se implica în programele fundaţiei.

Michelle şi Barack Obama au înfiinţat Fundaţia Obama după plecarea lor de la Casa Blanca, cu scopul de "a inspira oamenii să fie activi, a-i încuraja să schimbe lumea şi de a-i ţine conectaţi şi uniţi pentru a obţine mai multe lucruri împreună".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.