Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii îi roagă pe angajatori să evite concedierile 'brutale' / VIDEO

www.bugetul.ro
angajator angajați

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut marți un apel la angajatori să nu faca gestul „brutal” al concedierilor și le-a reamintit ca în perioada stării de urgență își pot păstra angajații prin trimiterea lor în șomaj tehnic și banii vor fi plătiți de stat, nu de angajator.

„Fac un apel catre angajatori sa evite situatia inchiderii brutale a contractului de munca cu angajatii lor cu atat mai mult cu cat exista posibilitatea sa-si acopere perioada delicata prin care trec prin fondurile guvernamentale. Nu este usor nici pentru dansii, dar nu este usor nici pentru angajatii care primesc un simplu mesaj ca de maine nu mai au loc de munca si nicio forma de venit. Va rog sa avem intelegere si unii si ceilalti sa depasim solidari aceasta perioada delicata. Puteti depune de la 1 aprilie prima solicitare (pentru somaj tehnic) pentru perioada 16 martie - 31 martie, iar a doua solicitare va fi la inceputul lunii mai pentru perioada 1 - 16 aprilie”, a declarat ministrul.

Vezi si: Ministrul Sănătății: 'În acest moment, în Suceava există aproximativ 1.000 de persoane infectate care umblă pe străzi' .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.