Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nici un „armistițiu” cu hoții! Cine acceptă „pacea” lui Dragnea și Tăriceanu, e complice

george mioc

De vreo câteva săptămâni, capii bandei care conduce România cer un „armistițiu” politic pe perioada în care țara noastră va deține președinția UE.

Milioane de români, cei care stau în stradă și reprezintă adevărata Opoziție, nu-l vor accepta.

De ce? În primul rând, nu poți face pace cu niște hoți, care te-au jefuit și, la 10 august, și-au pus slugile înarmate să bată demonstranții pașnici, inclusiv femei și copii. Pace cu hoții se poate face doar după ce au fost condamnați, și-au ispășit pedepsele și au returnat toți banii furați. Până atunci, nu avem ce discuta.

În al doilea rând, știm de prea mult timp PSD-ul: în timp ce nouă ne cer să stăm cuminți, să nu mai spunem nimic, să nu-i deranjăm, ei vor continua să distrugă statul de drept, să-și subjuge instituțiile și să jefuiască. Nu se vor opri nici o secundă, darmite șase luni, cât deținem președinția UE.

În sfârșit, ce înseamnă faptul că România va deține președinția UE? PSD încearcă să ne transmită că e un fel de festival Cântarea României: vin oficialii străini în România, noi le dăm un mic tradițional, le cântăm sârba-n căruță, iar aceștia se întorc acasă extaziați. Să nu cumva să le stricăm petrecerea, să le stea micii în gât. E fals! Președinția rotativă a UE presupune rezolvarea unor chestiuni extrem de tehnice. Oficialii români trebuie să știe impecabil engleza, să cunoască conținutul unor dosare sensibile – de exemplu, lupta contra migrației ilegale, ceea ce presupune, printre altele, cunoștințe de drept maritim – să negocieze cu alte 27 de state, să pregătească agenda unor reuniuni extrem de diverse, să pregătească proiecte de rezoluții. Ei bine, uitați-vă cine este premierul României, ce IQ au miniștrii din acest Guvern, cum și-au angajat neamurile, iubitele și tovarășii de partid în aparatul de stat și veți ști cât de pregătită este România să preia președinția UE. Va fi un eșec. Nu, nu va fi un eșec, va fi un dezastru, dar vina este 100% a PSD, ALDE și UDMR!

Un armistițiu pe perioada președinției UE ar însemna, deci, inclusiv împărțirea responsabilităților pentru un dezastru previzibil. Ar fi incorect.

De aceea, dragi prieteni, eu vă îndemn ca, între ianuarie și iunie 2019, nu numai să nu facem pace cu hoții, dar să intensificăm protestele de stradă. Atunci când un înalt demnitar din UE vine în țară, să vadă zecile de mii de oameni din stradă, protestând împotriva tiraniei hoților.

Cine vrea să încheie vreun armistițiu cu Dragnea și Tăriceanu, să își asume complicitatea cu niște hoți care distrug România și o fac de râs în afara granițelor.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.