Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numire de ULTIM MOMENT în Poliţie! Ministrul de Interne a făcut ANUNŢUL: Cine îi va fi adjuct noului şef al IGPR, Cătălin Ioniţă - UPDATE

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan MAI

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat , vineri, că noul șef al Poliției, chestorul principal Cătălin Ioniță, și-a preluat funcția. Mai mult decât atât, ministrul a anunţat şi cine îi va fi acestuia adjunct. Este vorba despre comisarul şef Florin Dragnea, care va ocupa funcţia de inspector general adjunct.

Citeşte şi: REVOLTĂTOR - Un jurnalist RUPE TĂCEREA şi face dezvăluiri INCREDIBILE despre controversata Declaraţie 600: 'Revoluţia fiscală ne-a ciuruit...'

„Am discutat cu toată conducerea Poliției Române și am prezentat oficial noul inspector general al Poliției Române, în persoana chestorului principal Cătălin Ioniță și domnul inspector general adjunct, cel cu care va face echipă, comisarul șef Florin Dragnea. Această misiune privește reforma profundă. Ceea ce s-a întâmplat este o situație dificilă. Motiv pentru care ne-am asumat ca într-o primă instanță să avem o analiză profundă a realității din sistem, o analiză reală, consistentă. Și, în termen de cel mult o lună de la acea analiză, să avem un plan de măsuri cu termene asumate, bine luate în calcul pentru a începe să facem ceea ce ne-am propus, și anume reformarea sistemului”, a declarat Carmen Dan, potrivit AGERPRES.

Întrebată despre motivele pentru care a cerut retragerea lui Bogdan Despescu, ea a menţionat proasta comunicare şi gestionare a problemei în cazul poliţistului acuzat de pedofilie, adăugând că acesta a fost pus la dispoziţie, urmând a fi identificat un post.

Citeşte şi: Românii cu credite sunt ÎNGENUNCHIAŢI: Dobânzile EXPLODEAZĂ după ce indicele Robor a înregistrat noi creşteri

Ministrul Afacerilor Interne a ajuns, vineri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) unde a participat la o şedinţă de instalare a noului inspector şef, Cătălin Ioniţă.

Comisarul şef Florian Dragnea are 37 ani şi a absolvit Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” în anul 2003. Ulterior, şi-a defăşurat activitatea în cadrul Poliţiei Române şi al Aparatului Central al MAI, ocupând atât funcţii de execuţie, cât şi de conducere. Până la împuternicirea în funcţia de adjunct al inspectorului general al IGPR a condus Direcţia Generală Management Operaţional din cadrul Aparatului Central al MAI, scrie NEWS.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.