Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O elevă ucisă şi cel puţin 12 persoane înjunghiate într-o staţie de autobuz de lângă Tokyo (VIDEO)

Reuters - Agerpres
atac Japonia

O elevă a fost ucisă şi cel puţin 12 persoane au fost înjunghiatet marţi de un bărbat care avea asupra lui un cuţit într-o staţie de autobuz dintr-un oraş situat în apropiere de capitala Japoniei, Tokyo, informează televiziunea NHK, citând poliţia, potrivit Reuters preluat de Mediafax.

Vezi și: Avocatul Toni Neacşu, dezvăluire ŞOC: Liviu Dragnea a refuzat soluţia care l-ar fi scăpat de condamnare

Trei adulți au fost răniți, iar unul dintre ei nu prezintă semne vitale după incidentul din orașul Kawasaki, situat la sud de Tokyo, a declarat un oficial pentru Reuters.

Două fete au suferit leziuni ușoare, în timp ce starea celorlalte eleve a rămas necunoscută, a spus oficialul. Fetele, cu vârste între 6 și 7 ani, erau eleve la o școală catolică privată şi așteptau sosirea autobuzului școlar, a adăugat Kyodo.

Suspectul a fost reținut la fața locului și s-a rănit grav după ce s-a înjunghiat în gât, a informat televiziunea națională NHK.

Bărbatul, probabil cu vârsta între 40-50 de ani, a început să înjunghie oamenii care așteaptau într-o stație de autobuz şi apoi în autobuz. Două cuțite au fost găsite la faţa locului, a anunţat NHK.

Televiziunea japoneză a transmis că atacatorul reținut la locul crimei a murit, de asemenea.

"Am auzit țipând, apoi am văzut un bărbat care se afla în picioare cu câte un cuțit în fiecare mână", a declarat pentru NHK un martor neidentificat. "Apoi, acesta s-a prăbușit la pământ", a adăugat martorul.

Departamentul de pompieri din Kawasaki City a ttransmis că numărul răniților a ajins la 19, inclusiv trei cu răni severe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.