Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oameni blocați și bruscați la întâlnirea cu Iohannis de la Baia Mare: `Mafioții ăștia în galben sunt mai răi că ăia care au plecat!` (VIDEO)

Captura facebook
fff

În prima zi de campanie electorală pentru Turul 2 al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis a mers la Baia Mare. La întâlnirea cu băimărenii, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, s-a intra doar pe bază de carte de identitate și cine a părut suspect a fost extras din mulțime... percheziționat și fără nici o explicație a fost îndepărtat.

Un băimărean, Mihăiță Majaru, se declară revoltat de ceea ce a trebuit să trăiască pe propria piele și a postat pe pagina sa de facebook un filmuleț în care descrie abuzurile forțelor de ordine: ”Oameni buni... am fost scos fără motiv și legitimat. Nu am făcut nimic! De ce? De ce?.... Să știti de la mine.... Mafioții ăști în galben sunt mai răi că ăia care au plecat!”.

Ulterior el a șters filmulețul de pe pagina sa (apropiații susțin că a primit amenințări).

Măsurile draconice de securitate au fost remarcate și de presa locală și descrise în amănunt de jurnalistul Adi Ruse care a făcut și un live din fața sălii în acest sens. El remarcă că ”nu ne așteptăm să găsim în zonă vreun om care să conteste victoria lui Klaus Iohannis”:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.