Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operaţiune de amploare a autorităţilor filipineze. Peste 1200 de chinezi au fost arestaţi

Autorităţile filipineze au arestat 1.240 de cetăţeni chinezi suspectaţi că munceau ilegal într-o provincie la nord de Manila, a anunţat vineri Biroul de imigrări, citat de agenţia DPA.

Potrivit unui responsabil al Biroului, arestările au avut loc într-un parc de distracţii din Clark Freeport Zone, o fostă bază aeriană americană ce include, de asemenea, un hotel şi un cazinou.

''Ofiţerii noştri de la Imigrări au început să facă verificarea paşapoartelor (suspecţilor)'', a declarat Jaime Morente, precizând că suspecţii sunt păziţi acum de poliţie.

GRAV accident feroviar în Iran. Cel puţin 15 persoane au murit - FOTO/VIDEO

Pe 9 septembrie, agenţi de la Biroul de imigrări au arestat 154 de cetăţeni chinezi pentru încălcarea legilor privind imigraţia şi pentru jocuri de noroc online ilegale în Clark Freeport Zone.

Biroul de imigrări a precizat că arestările fac parte din eforturile susţinute ale autorităţilor de scoaterea din ţară a străinilor ilegali şi a cetăţenilor străini fără documente, cu ajutorul forţelor de ordine.

În 1992, Republica Filipine a decis să închidă bazele americane de pe teritoriul său. Baza americană Clark Air Force a fost transformată în Clark Freeport Zone, o zonă economică specială cu facilităţi fiscale şi nonfiscale, relatează agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.