Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică în familia regală - Tatăl lui Meghan Markle a suferit un atac vascular cerebral

the daily guardian
meghan markle tata

Tatăl ducesei de Sussex, Meghan Markle, a fost internat la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral, informează DPA/PA Media. Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, intenţiona să zboare în iunie în Marea Britanie cu prilejul Jubileului de Platină al reginei, cu speranţa de a se întâlni cu membri ai familiei regale şi cu nepoţii săi - Archie şi Lilibet - pentru prima dată. Marţi dimineaţă, el a fost transportat de urgenţă la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral, scrie Agerpres.

Karl Larsen, care are un canal YouTube cu Thomas Markle, a confirmat ştirea pentru agenţia de presă PA. Larsen a precizat că directorul de imagine pensionat aştepta cu nerăbdare să călătorească în Marea Britanie cu ocazia Jubileului. Thomas Markle nu a participat la nunta lui Harry cu Meghan în 2018 deoarece se afla în convalescenţă după o operaţie chirurgicală la inimă.

Ştirea, difuzată iniţial de MailOnline, vine după ce Thomas Markle a vorbit luna trecută despre dorinţa sa de a călători în Marea Britanie pentru Jubileu.

Într-un interviu acordat GB News din locuinţa sa din Rosarito, Mexic, el a spus: "Abia aştept. Îmi voi arăta respectul pentru regină şi o să mă asigur că regina înţelege că întreaga mea familie o respectă pe regină şi familia regală. Îi admirăm şi vrem ca ei să ştie că asta simţim noi faţă de ei şi faţă de Anglia". El a adăugat că simte că este de datoria sa să îşi cunoască nepoţii. Meghan s-a înstrăinat de tatăl său de la momentul în care el a fost surprins în timp ce aranja fotografii cu paparazzi înainte de nunta ei. El a declarat anterior că spera să îi înfrunte pe duce şi pe ducesă în instanţă în cadrul unui proces intentat de sora vitregă a lui Meghan Markle care a acuzat-o pe aceasta de defăimare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.