Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Noua Republică lansează un apel la colaborare cu forțele de dreapta din România

Partidul Noua Republică invită la discuții forțele de dreapta din România care susțin valorile conservatoare și reformiste și luptă pentru implementarea lor.

Îi chemăm pe politicienii integri reformiști și conservatori la reclădirea societății românești, la readucerea bunului simț și la eliberarea mediului economic de toate obstacolele care stau în calea investiției și a muncii”, este apelul făcut de Doru Oprea, coordonator al Departamentului de Relații Externe.

content-imagePartidul Noua Republică este de părere că numai prin constituirea de alianțe, parteneriate sau cooperări, formațiunile mici de dreapta pot fi luate în considerare în procesul legislativ și decizional.

„Am inițiat discuții și suntem pregătiți să facem demersuri în acest sens. Noi am luat act de falimentul moral al clasei politice actuale și credem că numai printr-o reformă a instituțiilor naționale, precum și în educație, sănătate sau fiscalitate, România se poate dezvolta. Dar pentru ca vocea noastră să se audă, este necesar să fim mai mulți și mai uniți”, a declarat Doru Oprea.

În ceea ce privește fuziunea cu Partidul Național Democrat, reprezentanții Noua Republică susțin că cele două formațiuni politice au principii pe care le împărtășesc, dar nu există încă un consens.

„Avem valori comune cu liderii PND, însă lucrurile care ne despart sunt mai numeroase decât cele care ne unesc. Prin urmare, la acest moment nu va avea loc o fuziune. Credem totodată că este important ca forțele de dreapta să se coalizeze în alegerile locale și să genereze o schimbare majoră în modul în care se face politică în România”, a declarat reprezentantul Noua Republică.

Principiile conservatoare și reformiste susțin eliberarea cetățenilor de sub povara birocrației, economia liberă prin cultivarea antreprenoriatului, liberei inițiative, muncii, inovației, economisirii și investițiilor creatoare și are în vedere o Românie sigură, protejată și suverană.

 

Partidul Noua Republică

05 aprilie 2016

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.