Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea, despre conflictul dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose: 'Iată preocupările partidului si Guvernului pentru rezolvarea problemelor'

www.agerpres.ro
Petre Daea

Ministrul Agriculturii Petre Daea a evitat să comenteze concret despre tensiunile din interiorul PSD, cu o zi înainte de ședința Comitetului Executiv.

Citește și: Dezvăluiri explozive ale avocatului lui Radu Mazăre: Cu ajutorul cui a fugit fostul edil în Madagascar! 'Nu a fost o fugă'

Deși se duc lupte între tabăra Dragnea și tabăra Tudose și sunt vehiculate multe nume pentru schimbare, miniștrii ori nu vor să comenteze, ori văd doar partea plină a paharului.

”Eu știu că se muncește în România și se realizează lucruri importante în țară. Din 5 ianuarie, România are 664 de milioane, bani europeni pe care îi are în vistieria țării, urmare a faptului că am dat subvențiile începând cu primul minut din ziua de 17 octombrie, iar până acum am dat la peste 90% subvenția ca avans și peste 70% ca plată regulara. Iată preocupările noastre și ale partidului si Guvernului pentru rezolvarea problemelor din țară”, a spus Daea la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.