Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O companie din Ucraina anunță o mega-petrecere, cu femei, băutură și politicieni de top! Motivul? Celebrarea independenței Ucrainei

M. C.
simferopol

O companie din Ucraina vrea să organizeze o mega-petrecere, totul pentru a celebra independența Ucrainei.

Saint Javelin este o companie fondată fostul jurnalist Christian Borys pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru a sprijini ucrainenii chiar în momentul în care a început criza umanitară, În acest sens Saint Javelin vinde diverse obiecte vestimentare.

„Îngrijorat de escaladarea la granița ruso-ucraineană, Christian a vrut să ajute la strângerea de fonduri pentru a ajuta.  Christian are legături foarte puternice și rădăcini strămoșești în Ucraina și Polonia și a lucrat timp de 5 ani ca jurnalist la Kiev pentru BBC, VICE News, CBC și alții. De la un obiectiv inițial de 500 de dolari, Saint Javelin a depășit 1 milion de dolari în contribuții din vânzările noastre și nu avem niciun plan de a ne opri activitatea. Avem acum o nouă declarație de misiune. Suntem în afaceri pentru a reconstrui Ucraina”, se arată pe site-ul companiei.

Saint Javelin anunță pe propriul site că organizează o mega-petrecere, iar ulterior banii strânși o să fie folosiți pentru reconstrucția Ucrainei. Petrecerea ar urma să aibă loc la Simferopol, captala Crimeei, în anul 2023. Crimeea este deja ocupată de ruși, astfel că mesajul poate fi văzut și în cheia unei recuceriri din partea Ucrainei. Organizatorul precizează că petrecerea nu o să fie una fizică,  „dar sunteți mai mult decât bineveniți să vă prefaceți cu prietenii dumneavoastră”.

„Cocktail-uri pe plajă, plimbări cu barca în Marea Neagră, scufundări la Moskva și un set special de DJ Lil Fella! Nu este o petrecere finanțată de CIA. Suntem încântați să vă invităm la primul nostru eveniment comunitar - CRIMEA 2023. Haideți să sărbătorim Independența Ucrainei și victoria Ucrainei asupra vatmanilor. Toți banii vor fi donați pentru campania United 24 și armata de drone. Biletul va fi trimis la checkout.

P.S Îmbrăcați-vă pentru a impresiona

P.P.S Acesta este un efort pur de strângere de fonduri. Nu va fi nici o petrecere fizică - dar sunteți mai mult decât bineveniți să vă prefaceți cu prietenii dvs. Fella.

P.P.P.P.S Nu este finanțat de CIA. Sau NATO”, anunță organizatorul.

În filmulețul de prezentare e precizat faptul că vine la eveniment inclusiv Boris Johnson, Volodimir Zelenski sau ministrul Apărării din Ucraina.

Filmarea e disponibilă aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.