Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicienii români şi Cupa Mondială de fotbal din Rusia. O SĂPTĂMÂNĂ SPALĂ PE ALTA (11-17 IUNIE)

lol

Cele mai importante ştiri din săptămâna 11- 17 iunie... şi "ştirile" care le-au scăpat tuturor:

1. A început Cupa Mondială de fotbal din Rusia.

Arbitrii sunt încântați de noile reguli de la Cupa Mondială! Indiferent de câte nereguli vor face, fluierăturile vor fi dedicate Gabrielei Firea.

Echipa Rusiei este susținută de patru miliardari din topul celor mai bogați oameni din Europa, Usmanov, Potanin, Prokhorov și Lisin. Brazilienii se bucură de sprijinul unuia dintre cei mai bogați oameni din Brazilia, Liviu Dragnea.

Vedetele fotbalului din întreaga lume au ajuns deja la Cupa Mondială. România are de ce să se mândrească! Valer Dorneanu a ajuns primul în Rusia.

Iliescu, despre Cupa Mondială din Rusia: „Îmi pare rău că nu s-a putut organiza în România, dar mă bucur că măcar se organizează acasă.”

Traian Băsescu este așteptat la Cupa Mondială! „Trebuie să ținem jucătorii cumva departe de lichidele tradiționale din Rusia!”, ne-au declarat surse din cadrul FIFA.

Adrian Năstase este înduioșat de fair-play-ul dovedit de fotbaliști la finalul meciurilor de la Cupa Mondială! Fostul premier nu-și poate scoate din cap momentele în care jucătorii fac schimb de tricouri.

Codrin Ștefănescu așteaptă cu nerăbdare să se afișeze rezultatele de la Cupa Mondială pe Teletext.

Deși casele de pariuri dau Brazilia și Germania ca favorite pentru câștigarea Cupei Mondiale, Pieleanu mizează tot pe PSD.

2. Simona Halep a ajuns luni seara pe Arena Naţională. Pe gazonul stadionului a fost amenajată o scenă, iar mii de persoane s-au strâns în tribune pentru a asista la eveniment. În momentul în care prezentatorul evenimentul a menţionat numele Primăriei Capitalei, publicul a început să huiduie, acoperind tot ce se spunea de la microfon.

Soros explică de ce a fluierat-o pe Firea: „Credeam că fluieratul unei gagici e un compliment în Voluntari”.

Deși mulți cred că în spatele huiduielilor la adresa lui Firea a stat Soros, se pare că în spatele atacului a stat Petre Daea. „Am vrut să recreez atmosfera de la stână!”, a declarat Ministrul Agriculturii, după ce a fost surprins cu un fluier tradițional ciobănesc în mână.

3. Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Naţională, la evenimentul în cadrul căruia Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros. Ulterior, primarul general al Capitalei le-a dat o replică pe Facebook celor care au huiduit-o, punând întreaga acţiune în seama „aparatului sorosist de propagandă”. La scurt timp, pagina de Facebook a Gabrielei Firea a dispărut.

Psiholog: De ce te-ai închis în tine?

Pagina de Facebook a Gabrielei Firea: Din cauza aparatului sorosist de propagandă!

4. Mai multe organizaţii PSD au postat pe Facebook, marţi seară, un colaj foto, potrivit căruia „Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Naţională, dar aplaudată de sute de mii de români, în Piaţa Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Pesediștii s-au dezis imediat de această gafă și au venit cu lămuriri: „Halep s-a fluierat singură în timp ce o aplauda pe Firea!”.

5. După câştigarea titlului de la Roland Garros, Halep a devenit subiect de caricatură în faimoasa publicaţie Charlie Hebdo, care a publicat o imagine în care sportiva apare ţinând în mână cupa câştigată în cadrul turneului. "Fier vechi, fier vechi" sunt cuvintele scrise de jurnalişti pe caricatură.

Dacă era vegetariană, Halep zicea „Fier veggi, fier veggi!”.

Dacă era anticară, Halep zicea „Ziare vechi cumpărăm!”.

6. Iohannis a dat șah cu nominalizarea lui Vlase la SIE. Liviu Dragnea ar fi trecut în scurt timp de la surpriză totală la furie. Unul din apropiații liderului PSD ar fi afirmat chiar în cercul de intimi de la Palatul Parlamentului că ”Ieri m-am văzut cu Vlase și nu mi-a zis nimic”.

Iohannis explică de ce l-a propus pe Vlase de la PSD pentru șefia SIE: „Am vrut să-i dau o lovitură mai grea lui Dragnea, dar Iliescu a refuzat postul!”.

7. Sebastian Ghiță a fost achitat.

Koveşi a reacţionat tranşant după aflarea veştii: Ghiţă, hai înapoi că am glumit cu arestarea aia!

România, după decizia de achitare a lui Ghiță: „Bossule, hai pe la mine că mi s-a stricat windowsu’!”.

8. „Să sperăm că o să apară la generațiile următoare acel geniu politic de care România are nevoie.”, a declarat Traian Băsescu la Congresul PMP, vizibil încântat că Elena Udrea este gravidă.

9. Daniel Zamfir și-a dat demisia din PNL şi s-a înscris în ALDE.

Mai mulți liberali au fost incântați de plecarea lui Zamfir din PNL, fiind convinși că acesta a fost infiltrat de PSD în partid. Dacă e clar că pesediștii au reușit să infiltreze în urmă cu zece ani pe cineva în rândul liberalilor, așteptăm să se spună adevărul până la capăt: tovarășul de drum Gheorghe Tătărăscu a fost trimis de PSD în PNL.

După ce social-democrații au infiltrat un spion în PNL, nu e de mirare că noul director SIE propus de Iohannis e de la PSD.

10. Viorica Dăncilă a uitat numele premierului Estoniei într-o conferinţă de presă comună.

Dăncilă vine cu lămuriri după ce i-a uitat numele premierului eston: "Așa îl alint eu, Ăăă ăă!"

***

Acest articol este un pamflet.

***

Vezi şi: O SĂPTĂMÂNĂ SPALĂ PE ALTA. Săptămâna mare a micilor (30 aprilie - 6 mai)/ PAMFLET

Ce n-ai aflat despre recepția de Ziua Europei și vizita lui Dăncilă la Vatican. O SĂPTĂMÂNĂ SPALĂ PE ALTA (7-13 MAI)/ PAMFLET

Tot ce nu s-a văzut de la nunta regală. O SĂPTĂMÂNĂ SPALĂ PE ALTA (14- 20 MAI)

Tot ce trebuie să știi despre superstițiile de Rusalii. O SĂPTĂMÂNĂ SPALĂ PE ALTA (21-27 MAI)

Detalii neștiute despre copilăria politicienilor. O SĂPTĂMÂNĂ SPALĂ PE ALTA (28 MAI- 3 IUNIE)

Tot ce nu s-a văzut de la mitingul PSD. O SĂPTĂMÂNĂ SPALĂ PE ALTA (4-10 IUNIE) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.