Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prejudiciu adus în urma închiderii ARENEI NAȚIONALE

DCP

Prin intermediul unui comunicat de presă, Deputatul PNL Dan Cristian Popescu, lansează un apel pentru redeschiderea Arenei Naționale.

„În calitate de deputat ales în Colegiul 8 al Capitalei, unde se află și stadionul național, cer Ministerului Dezvoltării și tuturor celor avizați să urgenteze toate demersurile de verificare a Arenei Naționale și să o redeschidă cât mai repede cu putință.

Primăria Capitalei a pierdut din noiembrie și până acum, 430.000 de euro care ar fi trebuit să îi revină în urma a 14 meciuri programate pentru această perioadă. Să nu mai spunem că întreținerea stadionului se ridică la 150.000 de euro pe lună, în total 750.000 de euro cheltuiți degeaba în cele 5 luni în care stadionul a stat închis.”

Dan Cristian Popescu nu se sfiește nici să atace administrația Oprescu, pe care o consideră vinovată de situația stadionului național.
„Din cauza incompetenței unora, ceea ce trebuia să fie o mândrie și o sursă de venit la bugetul Bucureștiului s-a transformat într-o gaură neagră care consumă resursele și așa limitate ale Capitalei. Cred că aici DNA-ul ar trebui să se auto-sesizeze și să înceapă o anchetă împotriva celor care au construit și celor care au dat avizele inițiale fără să verifice temeinic dacă se respectă criteriile impuse de lege. Vorbim de o investiție de peste 200 de milioane de euro și de un loc în care siguranță a zeci de mii de cetățeni ar putea fi pusă în pericol în cazul unei tragedii. În acest caz ar trebui lăsate la o parte jocurile politice și toate partile implicate să își facă treaba și să își asume redeschiderea Arenei Naționale în condiții de siguranță deplină. Managementul defectuos de până acum ne-a adus în această situație și numai o atitudine responsabilă și profesionistă ne poate scoate și ne poate da asigurări că așa ceva nu se va mai întampla. Am mare încredere că reprezentanții Ministerului Dezvoltării, ai IGSU și ai Primăriei Capitalei vor reuși astăzi să ajungă la un consens și să ia cea mai buna decizie pentru bucureșteni.”

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.