Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul orașului Miami va distribui Bitcoin gratuit rezidenților din profiturile de pe moneda orașului

impact.ro
bitcoin criptomoneda

Fiecare rezident din Miami cu un portofel digital va fi eligibil pentru a primi un dividend Bitcoin, potrivit primarului Francis Suarez.

„Vom fi primul oraș din America care va oferi randament bitcoin ca dividend direct rezidenților săi”, a spus Suarez într-un interviu pe 11 noiembrie.

Citycoins a lansat criptomoneda MiamiCoin în august, care ajută la finanțarea proiectelor municipale prin generarea de randament, conform cointelegraph.com

Staking MiamiCoin a generat randamente de peste 21 de milioane de dolari pentru oraș. Portofelul său de rezervă convertește depozitele MiamiCoin în USD pe baza comenzilor de la oficialii orașului. Suarez a spus că, dacă randamentele continuă la această rată, este posibil ca acestea să poată acoperi în întregime nevoile fiscale ale orașului.

„De ce nu impozitezi oamenii mai puțin?”

 

Cu toate acestea, rezidenții nu vor trebui să dețină niciun MiamiCoin pentru a fi eligibili pentru BTC gratuit.

„Vom crea portofele digitale pentru rezidenții noștri”, a spus Suarez. „Și le vom oferi Bitcoin direct din randamentul MiamiCoin.”

El a spus că scopul final a fost acela de a pune Bitcoin în mâinile din ce în ce mai mulți oameni.

În ceea ce privește legislatorii locali, Suarez este unul dintre cei mai mari susținători ai Bitcoin. Doar săptămâna trecută, Suarez și primarul New York , Eric Adams , au anunțat că au de gând să se accepte următoarele paychecks lor în Bitcoin. Angajamentul lor a fost rapid egalat de Jane Castor, primarul din Tampa Bay, Florida .

În februarie, primarul Suarez a anunțat planuri de a transforma orașul Miami într-un centru major de criptomonede prin adoptarea „cele mai progresive legi privind criptomonedele”. În mod potrivit, conferința Bitcoin din acest an a avut loc la Miami, atrăgând cea mai mare mulțime din istoria evenimentului anual.

După anunțul lui Suarez, prețul monedei din Miami a crescut cu 18% până la un maxim zilnic de 0,02369489 USD, potrivit Coingecko .

Cointelegraph a contactat biroul primarului pentru mai multe informații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.