Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza meteo: Vremea frumoasă va mai dura trei zile! Se întorc ploile!

Adevarul
vremea

Weekend-ul ascesta vine cu temperaturi deosebit de calde pentru această perioadă, însă peste doar trei zile, se vor întoarce ploile, iar vremea se va răci brusc.

LOVITURĂ DE MĂCIUCĂ PRIMITĂ DE MARIAN MUNTEANU

Duminică, vremea va deveni deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii aprilie. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în Deltă şi 30 de grade în extremitatea de sud-vest.

Luni, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în regiunile nordice şi în Delta Dunării  şi 32 de grade în Lunca Dunării.

În jumătatea nordică a ţării, instabilitatea atmosferică va fi în creştere, iar mai ales după-amiaza şi noaptea vor fi înnorări temporar accentuate şi, pe arii relativ extinse, averse însoţite de descărcări electrice. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cădea grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi în zonele de munte, dar de scurtă durată, şi în timpul averselor, când trecător va lua aspect de vijelie.

Marţi, vremea se va răci accentuat, astfel încât valorile termice se vor apropia de mediile multianuale în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa între 13 grade în Moldova şi 23 de grade în sudul Munteniei şi al Olteniei.

În cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate şi vor fi ploi mai ales sub formă de aversă, trecător însoţite şi de descărcări electrice, pe arii relativ extinse în centrul, estul şi sudul teritoriului şi izolat în rest, potrivit Romania TV.

Izolat vor mai fi condiţii de grindină, iar mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi Carpaţilor de Curbură cantităţile de apă pot fi însemnate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.