Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD refuză să se apuce serios de muncă și bate apa-n piuă, nu în irigații

PSD refuză să se apuce serios de muncă și bate apa-n piuă, nu în irigații. PSD doar comunică, nu muncește. În loc să fie la muncă în plenul Parlamentului la proiectul privind sistemul de irigații, PSD s-a apucat de acuzații mincinoase la adresa PNL. Noi ne-am abținut la vot pentru că Ponta și ai lui nu au prezentat în mod transparent etapizarea investițiilor sau o listă a proiectelor prioritare.

Cine-l mai crede pe Ponta când vorbește despre investiții, când el are în prezent 1 miliard de lei necheltuiți, dar alocați în buget?!

Noi credem că am evitat riscul unui nou tun pe final de mandat. De ce? Pentru că pe reabilitarea sistemului de irigații s-au cheltuit în ultimul sfert de veac aproape 10 miliarde de euro. Acum 25 de ani aveam 3 milioane de hectare irigate.

În anul 2004, Ilie Sârbu, tatăl-socru al premierului, declara că sunt 1,5 milioane de hectare irigate. Unde sunt acestea? Minciuna a fost repetată și în anul 2009 de același tată socru.

Azi, minciuna este reinventată de ginerele Ponta. În prezent avem circa 100 de mii de hectare irigate, în plin an secetos. Ministrul Daniel Constantin nu a reușit de aproape 4 ani să tragă apă nici cât să-și ude grădina.

În loc să livreze rezultate concrete, cei doi dubioși de la vârful PSD și partenerii lor de guvernare, se țin de glumițe în conferințe de presă și de acuzații nefondate.

PNL cere transparentizarea prin prezentarea publică a proiectelor prioritare pentru investiții în irigații ca să nu ne mai trezim cu încă un miliard de euro cheltuit și cu reducerea suprafețelor irigate.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.