Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD s-a transformat în «Moș Crăciun»!

Îmi exprim îngrijorarea cu privire la măsurile populiste lansate de PSD în ultima perioadă. În același timp, cred că PSD va rămâne fără carnet de conducere pentru depășirea vitezei de legi populiste și electorale pe ultima sută de metri, iar amenda va fi transmisă prin poștă de către electorat sau Curtea Constituțională. PSD se pare că a uitat că în ultimii ani a avut majoritate în Parlament, că a uitat că a fost la guvernare în ultimii ani și doar acum, în prag de alegeri parlamentare s-a decis să taie taxe, unele dintre ele introduse chiar de PSD, s-a decis să mărească salarii, s-a decis să promulge legi uitate de ani de zile în parlament sau altele chiar picate în Parlament de majoritatea PSD. Acum, brusc, PSD s-a transformat în «Moș Crăciun» cu plete dalbe și cu daruri foarte multe, dar nu din sacul PSD cu daruri, ci din bugetul de stat, să transforme aceste pomeni electorale în voturi. Știu că românii sunt mult mai inteligenți și sunt deasupra gândirii meschine a PSD-ului.
În ultimii trei ani, PSD a blocat toate proiectele prin care solicitam mai mulți bani pentru educație, prin care solicitam decontarea integrală a transportului elevilor și profesorilor navetiști, pentru recuperările salariale pentru profesorii care au dat statul în judecată sau au avut sentințe negative.
Așa cum aici la Sibiu cetățenii au taxat incompetența și corupția de fiecare dată, așa cum sibienii au taxat demagogia, tot așa vor face și de data asta și nu se vor lăsa amăgiți nici de pomenile electorale din parlament și nici de mult anunțate creșteri salariale sau reduceri de taxe. Sunt convinsă că vor vota cu cei care pot da predictibilitate și dezvoltare sustenabilă pe termen lung României.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.