Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin contestă cifrele economiștilor occidentali: 'Situația din economie este mult mai bună decât ceea ce au prevăzut adversarii noștri, chiar și noi'

The New York Times
Vladimir Putin negocieri

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a apreciat situația din economia țării ca fiind stabilă, informează TASS, transmite Rador.

Președintele rus a subliniat că rezultatele obținute au fost mai bune nu numai decât previziunile adversarilor Rusiei, ci și decât așteptările conducerii ruse.

"Situația din economie este stabilă; în plus, este mult mai bună decât ceea ce au prevăzut adversarii noștri, chiar și noi" - a spus Vladimir Putin, răspunzând la întrebările jurnalistului Pavel Zarubin într-un interviu acordat postului de televiziune "Rossia-1" pentru programul "Moscova. Kremlin. Putin".

„În general, situația noastră nu este doar stabilă, ci cred că este destul de satisfăcătoare" - a adăugat Putin.

Liderul rus a subliniat că, în Rusia, unul dintre principalii indicatori macroeconomici - șomajul - se află la un minim istoric.

"Inflația este mai mică decât cea estimată și, important, are o tendință de scădere. Consider că, la finalul primului trimestru al acestui an, se poate apropia de 5%, față de 11,9, în prezent. Și acesta este un indicator foarte important pentru a putea asigura un nivel de trai decent pentru oameni și a asigura veniturile reale" - a spus președintele Rusiei. În plus, potrivit afirmaţiilor acestuia, producția industrială, agricultura, construcțiile în Rusia sunt, de asemenea, în creștere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.