Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Mazăre a făcut scandal în pușcărie, după ce a fost mutat de la LUX la 'comun': Împarte frigiderul cu 200 de pușcăriași

Inquam Photos / George Calin
Radu Mazare

Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, condamnat la nouă ani de închisoare, primită în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia, se află de ceva timp la Penitenciarul Jilava.

După ce numărul infectărilor cu COVID a explodat în pușcărie, afaceristul a fost mutat de pe Secția a 4-a, acolo unde erau repartizate VIP-urile care ajugeau în spatele gratiilor la comun cu ceilalți deținuți. Asta pentru că, în zona respectivă s-a amenajat un spațiu pentru infractorii depistați pozitiv cu coronavirus.

Radu Mazăre a fost la un pas de scandal și amenințat cu avocații dacă nu se găsește o soluție pentru a fi cazat în condiții mai bune. Și unii înțeleg supărarea afaceristului, din moment ce pe secția de lux era, de exemplu, frigider în fiecare cameră, în timp ce la "comun", există un astfel de aparat pentru aproximativ 200 de deținuți.

Între timp, fostul primar al Constanței se laudă în fața celorlalți pușcăriași cu viața pe care a dus-o în madagascar, acolo unde are mai multe proprietăți, și le-a arătat colegilor din spatele gratiilor albume cu fotografii făcute în paradisul, în care a stat până să fie extrădat în România, după condamnare.

CITEȘTE ȘI: FOCAR de coronavirus la Penitenciarul Jilava: Secția de LUX în care au stat Năstase, Becali, MM Stoica si Blejnar, transformată în COVID

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.