Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat atenționează populația să nu asculte de falșii profeți care anunță cutremure (video)

almams,com
viitor glob

Șeful DSU, Raed Arafat, a recomandat populației, marți, într-o conferință de presă, după cutremurul de 5,7 grade Richter din Gorj, să nu creadă persoanele care susțin că pot prezice cutremure.

„Apar povești în jurul unui cutremur, e normal pentru că lumea e speriată și vrea mai multe date. Din dorința că vrem să știm cât mai mult, intrăm pe cât mai multe site-uri, Facebook, diferite zone de informare sau dezinformare și începem să citim și tindem să credem ce se scrie acolo pentru că este o perioadă în care suntem îngrijorarți, acest lucru este normal, iarăși.

Rugămintea noastră este să intrați să verificați informațiile și de pe site-urile oficiale, vedeți ce scrie IGSU, inspectoratele județene pentru situații de urgență, DSU, Guvernul, toate au informații de folos pentru dumneavoastră.

Multe persoană o să apară și au apărut deja, am avut o situația și la Constanța, care să prezică că urmează alte cutremure, că fiți atenți, că mâine, poimâine. Vă rog foarte mult, gândiți-vă să zicem înțelept. Cel care poate să prezică un cutremur înseamnă că a ajuns la un nivel care este mult mai presus decât știința și decât orice. Până acum a prezice in cutremur nu s-a adeverit, decât dacă cineva a nimerit-o să zicem. Eu am zic că atunci când vom vedea pe cineva că primește premiul Nobel pentru că poate să prezică un cutremur, înseamnă că are dreptate”, a declarat Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.