Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Prună descrie rolul lui Florin Cîțu în NEGOCIERILE pentru Guvernul Ciucă: Un loser în delir, lăsat în pace în mod dubios

Ministerul Justitiei
Raluca Pruna

Programul de guvernare şi lista miniştrilor din Cabinetul Nicolae Ciucă vor fi depuse, sâmbătă, la Parlament.

Mai întâi, Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni în şedinţă în format de videoconferinţă, pentru a valida lista miniştrilor liberali şi programul de guvernare al Cabinetului Nicolae Ciucă, care au fost aprobate, vineri, de Biroul Executiv al liberalilor.

Cabinetul și negocierile nasc deja agitație în USR. Raluca Prună, fost ministru al Justiției, îl atacă dur pe șeful PNL, Florin Cîțu.

"Deja vu. Un fel de Dragnea și Grindeanu/Dancila. Care e rolul lui Citu in povestea asta cu formarea guvernului? Niciunul, un loser in delir lăsat in pace in mod dubios de întâi statatori consiliați de etern atârnători. Păcat ca in porcăria asta e atras gen. in rezerva Ciucă. Care e pus intr-o situație extrem de inconfortabila. Nu îmi dau seama care o fi planul Președintelui sa îl umilească și pe Ciucă. Am înțeles cu USR, a devenit o obsesie clinica. Planul pare a fi dadaist, cu desfășurare as we go. Păziți-va singuri, vaccinați-va, aveți grija de voi. Statul e eșuat, chiar capturat de Citu&co, iar salvarea este individuală", scrie Raluca Prună pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.